Sisarukset

Kviini

Vauhtiin päässyt keskustelija
Saadaanko elvytettyä keskustelua tänne?

Saimme esikoisellemme, ken syntyi 17.3.2012 pienen pikkusiskon 4.4.2014. Onko teidän maaliskuisillanne tullut sisaruksia, kuinka heidät on otettu vastaan. Onko maaliskuisenne esikoinen, vai onko hänellä isompia sisaruksia? Minkälaiset välit sisaruksien kesken on, onko mustasukkaisuutta jne. Kerro oma tarinasi :-)

Meillä esikoinen on ottanut pikkusiskon yllättävän hyvin vastaan. Ainoastaan vauvan ollessa mummon sylissä, kuului esikoisen suusta "vauva pois". Suukkoja annetaan ja halitaan, täytyy vaan koko ajan vahdata, kun ei poika osaa yhtään katsoa, kuinka kovasti touhuaa. Vauva nukkuu vielä paljon, mikä varmasti vaikuttaa siihen, ettei poika ole vielä mustasukkainen.

Itsestäni on tuntunut ajoittain inhottavalta, kun poika on pyytänyt "äiti kato, äiti auta, äiti tule" tai vastaavaa ja itse olen kiinni vauvassa, esim.imetän. On surullista kieltäytyä, mutta niinhän se vaan menee.
 
Meidän esikoinen Elin syntyi 2.3.2012 ja pikkusisko syntyi 22.1.2014. Ihan hyvin on alkanut sujumaan siskosten välillä. Pientä mustasukkaisuutta ilmenee, varsinkin silloin kun on vieraita käymässä, niin kaikkien pitäis vaan leikkiä Elinin kanssa eikä sais suurinpiirtein edes vilkaista pientä Linneaa. Onneks ei ole ollut mitenkään vihamielinen pikkusiskolleen. :)
Täällä kans halitaan ja pusutellaan paljon ja pitää vähän rauhoitella kun meinaa olla vähän kovakourainen.
Kuin myös täällä tuntuu inhottavalta kun ei voi kokoajan olla läsnä Elinille.
 
Takaisin
Top