Rokotteista

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2010' aloitti pevi, 5 marras 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Inka1234 Jostain jotain jo tietävä

  Moikka!

  Olette varmaan jossain ketjussa kerenneet keskustelemaan rokotteista, mutta ajattelin kysyä miten teillä on reagoitu niihin.. erityisesti tuo rotavirus rokote kiinnostaa, kun meillä on sen tokan jälkeen ollut ajoittain ripulilla poika. Ei ole mitään sen erityisempää ollut esim kuivumista tms. Pirtsakka poju ja erittäin hyvin syö. Eikä muita vatsavaivoja ole ollut.. nyt toista viikkoa siis ripulia. En ole ryntäillyt neuvolaan, koska muuten kaikki ok.
 2. virpik16 Satasella mukana keskusteluissa

  jep, täällä kanssa sen toisen erän jälkeen ns. ripuli.. reilu viikon kesti. Neuvolaan soitin ja epäili vatsapöpöä ja neuvoi maitohappobakteereja. Relatippoja tytölle ostin, no, ainakin niitä on nyt syötetty, en tosin usko et mitään sen kummempaa vaikutusta niillä oli.

  Tyttö siis paukutteli ja samalla tuli vauhtiraita vaippaan. Syöminen loppui seinään ja kun vaippa taas vaihdettu puhtaaseen niin syöminen jatkui. Pirteä tyttö, ei kuumetta eikä mitään väsymisen oireita eikä mitenkään kiukkuinen erityisemmin..ei siis voinu olla kipeä. Epäilin kyl itse et taitaa rokotteesta johtua..

  Hirveä rumba tossa vaipan vaihdossa ja raukalla pylly tuli ihan kirjavaksi. Mut Sinkkivoide on hyvä juttu ja sillä saatiin taas iho normaaliks.

  Voimia ja jaksamisia kyllä se siitä helpottaa! Itellä meinas usko loppua mut taas on palattu ns. normaaliin!