Rintalakkoilu

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2010' aloitti KiCa, 8 touko 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. KiCa Tuttu foorumilla

  Meillä on erityisesti tänään ollut rintalakkoilua. Muutaman päivänä on aiemminkin ollut, mutta tutin kanssa olen hämännyt tyttöä syömään. Pullosta ottaa rintamaitoa, mutta rinnalle tuleminen on yhtä huutoa. Luin toiselta keskustelupalstalta, että tämä olisi aika yleistä 3kk iän paikkeilla. Onko teillä muilla ollut tällaista? Öisin rinta maistuu, mutta päivisin ei. 3kk iässä kuulemma vauva harventaa syömisvälejään. Kun vaan tietäisi milloin sillä on oikeesti nälkä ja milloin se vaan temppuilee jostain syystä. *huokaus*

  Tänään tyttö hotkikin aamupäivällä pullosta noin 160ml maitoa ja nukkui päälle 4h päiväunet. Päivällä sain hämättyä rinnalle ja illalla pienen pullomaidon jälkeen myöskin rinnalle. Unta hakiessa kelpasi onneksi rinta. Ehkä silloin tarvitaan erityisesti tuttua turvaa.

  Jännittää vaan, kun pitäisi huomenna olla liikkeellä koko päivä. Mitä jos rinta ei silloinkaan kelpaa? Kiva mennä anopille syömään ja huudattamaan tyttöä. Anoppi kun tuntuu myös aina tietävän, mikä tyttöä vaivaa: vaikka huutaa nälkää, niin kuulemma tyttöä vaan harmittaa. Anoppi tuppaa usein "omimaan" vauvan enkä osaa sanoa hälle, että annappas se tyttö tänne välillä syömään, nälkäänsä se huutaa.
 2. Sannukka87 Aloittelija

  Meillä samanlaista, lähellä 4kk ikää jo...Pullo maistuu paljon paremmin ja siihen on nyt pikkuhiljaa siirrytty... Imeminen alkaa hyvin, mutta hetki kun menee niin alkaa kiukuttelu tissiä vastaan.. :D Öisin kaikki sujuu meilläkin hyvin... =)
 3. Maippi Peruskäyttäjä

  Meidän tyttö on aloittanut rinnalla leikkimisen. Välillä hän haluaa rinnalle, syö aikansa, mutta sitten alkaa velmuilu. Eli neiti imee hetken, hylkää tissin ja sen jälkeen velmuilee. Sitten taas halutaan rintaa, aletaan kesken imemisen nauramaan ja rinta intoaa suusta. Tätä voisi jatkua vaikka kuinka pitkään, mutta minä vihellän jossakin kohtaa pelin poikki. Ja sitten pääsee parku, kun kiva leikki loppuu.

  Iltaisin ennen nukkumaanmenoa oleva viimeinen syöttö on myös melkoista rumbaa. Unisena rinta saattaa kirvota suusta ja sen jälkeen alkaa hurja sätkiminen ja syömisestä ei tahdo tulla mitään. Ainoa millä sitten saan syömistilanteen rauhoitettua on, että laulan neidille kaikki osaamani kehtolaulut. Laulelun ansiosta syöminenkin sitten sujuu ja aika usein nukkumattikin tulee siinä samalla kylään.
 4. Lauranen82 Peruskäyttäjä

  Moi! Meillä oli kans kolmen kuukauden hujakoilla tuollainen vaihe, mitä KiCa kuvailit. Itse tulkitsin sen tiheän imun kaudeksi, kun tuntui että vaikka miten imetti, vauva ei ollut tyytyväinen ja turhautui sitten siihen rinnalle. Tätä jatkui vajaan viikon, kunnes multa alkoi tulla enemmän maitoa. Noina iltoina annoin lisämaitoa pullosta, että saisi täydellä massulla nukkua.

  Jos et halua lopettaa imettämistä niin älä anna periksi raivareista huolimatta! Voit koittaa vaihtaa rintaa niin monta kertaa kun on tarvis, sinne ehtii kertyä aina pikku tippa maitoa sillä aikaa kun vauva imee toista puolta. Kyllä se siitä pian taas helpottuu. [:)]
 5. Pikkuenkeli Aloittelija

  meillä meni kans tappeluksi rinnalla olo jo joskus 2kk ikäisenä. ja jonku aikaa jaksoin sitä mutta kun mentiin siihen tytön kanssa että mie sain vaan kävellä ja samalla hyssyttää että rinta maistu. sitte en vaan enää jaksanut ku oma terveys alko meneen siinä,selkä oli niin kipee aina syötön jälkeen ettei särkylääkekkää auttanut..neuvolassa sanoivat heti ettei tarvi tapella tissistä.jossei onnistu niin ei onnistu. oisin halunnut imettää pitkää mutta ku ei onnistunut niin ei.pullosta aloin antaa sillon 2kk ikäisenä ja siirryin pulloon 2 1/2 kk ikäisenä suunilleen ja maitoki loppu jo sillon ku ei imenyt tarpeeksi..ois varmaan itekki pitänyt olla kärsivällisempi muttei vaan siinniä löytynyt..

Jaa tämä sivu