Vältettävien lista on pitkä ja uusiin totutellessa pääkin menee pyörälle.
Miten tarkasti noudatatte suosituksia?
Onko joitain hankalia muistettavia tai noudatettavia, oletko kehitellyt muistisääntöjä vai tarkastatko listasta?
Koitan pitää mielessä jonkinlaista nyrkkisääntölitaniaa: kotimainen, kypsä, puhdas ja tuore.
Juustoissa meen jatkuvasti sekaisin. Kotimaiset pastöroidut juustot ok, ulkomaiset ei? Kovat / pehmeät juustot? Raejuusto/feta?
Miten tarkasti noudatatte suosituksia?
Onko joitain hankalia muistettavia tai noudatettavia, oletko kehitellyt muistisääntöjä vai tarkastatko listasta?
Koitan pitää mielessä jonkinlaista nyrkkisääntölitaniaa: kotimainen, kypsä, puhdas ja tuore.
Juustoissa meen jatkuvasti sekaisin. Kotimaiset pastöroidut juustot ok, ulkomaiset ei? Kovat / pehmeät juustot? Raejuusto/feta?