Puoli vuotta lasketusta ajasta... Mitä kuuluu?

röllykkä

Kunnioitettu kommentaattori
Heinämammat 2014
Oi ihanaa spring_green! :) siis jos toinen tulossa, varmaan siis ihan alussa?

Meillä oli muutama vuosi raskauksien välissä niin monesti tuli ihmeteltyä kolotuksista "oliko tää tällaista", vaikka erilaisia raskaudet on. Silti ihmetytti.
 

m-annika

Luottohahmo langoilla
Heinämammat 2014
Onnea sinulle jos pikkunen on tuloillaan :)

Mullakin oli sormet ihan tunnottomat. Ei pystynyt nukkuu tai nostaa käsiä ylös kun heti rupes pistelee. :D raivostuttavaa.
 

spring_green

Vauhtiin päässyt keskustelija
Helmimammat 2017
Vähän liian aikaisin iloittiin. Ei tullutkaan haikara kylään. Pientä haikeutta ilmassa, mutta eiköhän se tästä. Josko se sitten joskus myöhemmin vaikka tärppäisi. Kevättä kohden, iloisilla mielin.
 

Martuti

Kunnioitettu kommentaattori
Heinämammat 2014
^ Laitoin sympatiaa, mutta sellaisella positiivisella tavalla siis, aivan kuin itsekin kirjoitit; kevättä kohden, iloisilla mielin!
 

Satsuma83

Sanavalmis juttuseppä
Heinämammat 2014
Mir91, kiva kun purat mieltäsi tänne.se auttaa kummasti,kun pääsee puhumaan noista tunnoista! Täällä foorumilla taisi muutamalla muullakin olla sama homma.muistaakseni ( nyt saa korjata mua!) he ottivat asian puheeksi ensin neuvolassa.sieltä sitten pariterapiaan ja kotoakin tuli hoitaja lasta varten,että äiti sai hengähtää.
Asiasta kannattaa oikeesti puhua,koska todennäköisesti pidemmän päälle se kuluttaa sut loppuun.
Tsemppiä sinne ja jaksamista! Oot varmasti vahva nainen kun tähänkin asti olet yksin lapsen ja arjen pyörittänyt! Siitä sulle täydet pisteet!! :)
 

m-annika

Luottohahmo langoilla
Heinämammat 2014
Inhottava tilanne! Savu nousee korvista ja jotenkin ymmärrän niiiin tunteesi, meilläkin on ollut sama tilanne,onneksi se on neuvolassa setvitty.

Luin rivien välistä että oyssissa synnyttämässä, asutko täällä Oulussa? Jos tahdot seuraa ja pois kotoa vaikka niin minulla on paljon luppoaikaa. :)
 
Top