Puhutaanko teillä pimpeistä ja pippeleistä?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Pisaratar, 10 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Päätoimittaja Hanna Vau.fi sivuston päätoimittaja Staff Member Administrator

  Joissakin perheissä puhutaan sukupuolielimistä kiertoilmauksilla, kuten "etupylly ja takapylly", tai erilaisilla "salanimillä". Miten on, ovatko sukupuolielimet teillä pimppejä ja pippeleitä, vai jotain ihan muuta?
 2. Uusperhesatu Asioista perillä oleva

  Meillä on ihan pimpit ja pippelit käytössä. Tuntuisi hölmöltä puhua kiertoilmauksilla tai salanimillä - aivan kuin asiassa olisi jotain salamyhkäistä tai häpeällistä. Itse kyllä puhuin lapsena etupepusta, mutta se oli oma keksintöni. :D Ja meidän 2-vuotias sanoo välillä että hänellä on takapimppi (tarkoittaa siis pyllyään), mutta se johtuu varmaan pippelillisen lapsen pimppikateudesta. :grin
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Minusta pimppi ja pippeli ovat jo niitä salanimiä, eihän niitä enää aikuisena kukaan käytä. :grin Ja noita salanimiä käytetään meilläkin, ei kuitenkaan mitään etupyllyjä. Minusta etupylly on huomattavasti likaisempi ja ällöttävämpi termi kuin pimppi, eihän vaginassa ulostetta ole.
 4. Uusperhesatu Asioista perillä oleva

  Kyllä mä käytän pimppiä edelleen. :D
 5. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Meillä puhutaan pimpistä ja pippelistä. Ehkä useimmat aikuiset ei puhu niillä nimillä, mutta miellän ne silti sopiviksi vaikka etupyllyjä ja hauvoja vastustankin. :) Ja ehkä vähän mieltäisin että pikkupojalla on pippeli ja aikuisella penis.
 6. Towanda Asioista perillä oleva

  Helpompi vain puhua alusta asti asioista niiden oikeilla nimillä. Luulen että lapsikin hämmentyy, kun kaverit korjaavat, ettei mitään etupeppua ole olemassa.

  Meidän äiti on käyttänyt häveliäästi vanhan kansan nimityksiä luonnollisista asioista ja varsinkin murrosiässä opin häpeämään niitä. En todellakaan halua toistaa samaa oman lapseni kanssa. Siskoni taas seuraa äidin jalanjälkiä.