Pelot

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Unelma_, 2 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Kuinkahan todennäköistä on ettei se vaan saanut sykettä näkyviin? Kun tää oli normi neuvolantäti joka ultras? Meillä normaalisti ultraa lääkäri, mut nyt hälle pitkät jonot. Jos meen yksityiselle onko se vaan rahan hukkaan heittämistä?
 2. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Voi eikä oon pahoilani! Pidetään kuitenkin peukkuja josko ois vaan pienemmät viikot
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Retale Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Maalismammat 2018

  Mä olisin kyllä taipuvainen uskomaan, että tosi todennäköstä. Mulla oli viime raskaudessa tekemässä alkuraskauden ultraa neuvolalääkäri, joka hänkään ei tuntunut tietävän ultraamisesta yhtään mitään (tosin tilanne päinvastainen, eli väitti näkevänsä sykkeen 5vkoa liian pienellä sikiöllä, kun iltapäivällä sit taas yksityinen gyne oli sitä mieltä että ehdottomasti on keskeytynyt jo kauan sitten ja että se on ollu vaan sitä liikettä ja ”välkettä” mitä ultrakuvassa aina on). Jossain yhteydenotossa neuvolaan kuulinkin, että meidän neuvolan lääkärit ”opettelevat” ultraamista nyt kun heille on ylijäämälaite sinne saatu. :p Ja tää muoti tuntuu olevan kyllä yleistymässä, että neuvola-asiakkailla harjoitellaan tota ultralaitteen käyttöä.

  Saattasin kyllä mennä yksityiselle mielenrauhan takia (niinku meninki ton aikasemmin mainitsemani jälkeen, vaikka tiesinki meneväni hakemaan keskenmenodiagnoosia), koska kaks viikkoa on tosi pitkä aika oottaa ja miettiä. Oli lopputulos mikä vaan, niin mun mielestä parempi jos ei tartte jahkailla. :shy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Kamomilla* Näppärä viestien naputtelija Tammikuun äidit 2019

  Kyllä mäkin menisin yksityiselle varmistamaan ettei ainakaan ole väärässä paikassa. Eikö se terkka nähnyt siellä siis mitään, ei edes sitä alkiota?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Ei mitään :sad001 he ovat kanssa saaneet laitteen jostain, kun sinne tuli uusi. Eli luotto ei ole kovin kummoinen :sorry: mut mihin ja milloin se kannattaisi varata että olisi varmemmin näkyvissä? mulla menossa nyt 6+4 muutaman päivän heitto voi olla, mut ei monen.
 6. Kamomilla* Näppärä viestien naputtelija Tammikuun äidit 2019

  Oon tosi pahoillani :sad001. Outoa ettei mitään näkynyt jos ei ole ollut mitään vuotojakaan. Ootko testannut vielä r-testillä mitä ne näyttää tai tehnyt digiä?
  Jos on 6+4 niin osaava ultraaja näkee silloin jo sykkeen. Kuulostaa siltä ettei nyt siellä oikein osattu käyttää laitetta. Ei kannata vielä luopua toivota vaan varata jostain yksityiseltä aika. Kätilön tekkemät ultrat on lähtökohtaisesti alle 100e monessa paikassa ja lääkärin tekemät sen about 200e.
 7. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Mä varaan yksityiselle ensiviikolle ajan, silloin pitäisi olla 7+, en mä pysty odottaan 2viikkoa tässä epätietoisuudessa
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Eilen illalla tein testin noin tunnin pidätyksellä ja oli vahvat viivat, ei oo kipuja, vuotoja, ei mitään muutakun vaihtelevia raskausoireita. Pari kertaa yks päivä vihlas vasemmalta alamahaa, mut enää ei oo vihlonut.

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Toivotaan että olis vaan huono ultraaja ollut
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Katselin noiden yksityisten aikoja ja kaikki edulliset paikat on varattu ensiviikon ajoiltaan, aikoja olisi saatavina samaan aikaan kun neuvolaan pääsen uusinta ultraan. Ajateltiin nyt niin, että koitetaan odottaa siihen asti. Silloin sit pitäisi olla jo 8+5 nii luulisi näkyvän ja jos ei näy, vaadin päästä lääkärille ultraan.
 11. piglet Satasella mukana keskusteluissa Kesäkuiset 2021

  Unelma_ olen tosi pahoillani :sad001 minäkin niin toivon että nyt olisi ollut vaan huono ultraaja.
 12. Anmar Oman äänensä löytänyt

  Minä pidin tänään täysin lepopäivän. Eilen alkoi vatsakipu, tarkemmin vasemmalle puolelle alas. Myöa ystävämme ummetus ollut haittona. :blackeye: Mietin, että olisikohan kipu johtunut sitten tästä.. Nyt päivän makoiltuani olo on kuitenkin helpottunut! Googlailin jo kohdun ulkoista raskautta.:eek:
 13. Anmar Oman äänensä löytänyt


  Aaargh.. Toivottavasti olis väärä hälytys! Tsemppiä!
 14. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Kiitos kaikille myötäelämisestä ❤️ tämän takia tämä ryhmä on paras, saa jakaa ilot ja surut :Heartbigred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 15. Tua Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Mua pelottaa kanssa tosi paljon keskenmeno ja tuulimuna! Nyt on vasta 4+0 ja sain digiin tänään 1-2. Ensin olin riemuissani, mutta sitten ajattelin olisiko sen pitänyt olla jo 2-3? Esikoista odotellaan ja kaikki pelottaa, varsinkin kun tämäkin raskaus sai alkunsa vasta hoidoista. :smiley-ashamed004
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Niis ohjeissa lukee mitä se 1-2, 2-3 ja 3+ vastaa mä en ulkoota muista (oisko ollu n 2vko enemmä viikkoja mitä se digi näyttää, esim 1-2vko on 3-4vko jne)mut jos pystyt ni tee jossai vaihees uusiks sillai mäki tein ni rauhotti ku näki et nousee :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Tua Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Jep, kannattaa varmasti testailla hetken päästä uudestaan! :happy:
 18. Siena Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Mäkin sain 4+0 tuon 1-2, seuraavan digin tein 4+4 niin antoi 2-3. En olisi huolissani, muutenkin nuo arvot nousee yksilöllisesti eivätkä nämä testit ole 100 % tarkkoja. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Tua Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Tää on hassua, kun tavallaan sen osaa itselleen järkeillä ettei oikeasti ole mitään hätää. Mutta sitten on vaan se ihme, ei-rationaalinen pelko siitä, että jokin menee pieleen. :smiley-ashamed004 Mutta tämä oli jo kovasti helpottava tieto, että jollain muullakin oli ihan sama tilanne! :love7 Täytyy yrittää vaan olla rauhassa ja testailla sit hetken päästä uudestaan!
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Kamomilla* Näppärä viestien naputtelija Tammikuun äidit 2019

  4+0 kuuluukin tulla 1-2 :happy: Nuo testin viikot tarkoittaa kuinka monta viikkoa hedelmöityksestä on. Lisäksi jokaisella ne hormonit nousee omaan tahtiin. Itse sain rv5+0 tulokseksi 2-3 ja tänään 5+5 tuli se 3+. Esikoisesta meni ihan samassa tahdissa ja nyt uskallan hetkeksi hengähtää kun hormonit ainakin on nousseet niin kuin pitää :happy:
  • Tykkään Tykkään x 2