Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Miramaria Tietävä tietäjä

  Heippa kaikki!

  Joku on ehkä (toivottavasti) huomannut, että olen täällä hääräillyt, siivonnut ja järjestellyt
  foorumia. Antakaa ihmeessä palautetta ja kertokaa, jos jokin kaipaa parannusta!

  Minulla on tietenkin rajalliset keinot käytössä foorumin kehittämiseen, mutta tehdään mitä
  pystytään, ja laittelen viestiä tietenkin eteenpäin, jos ideoita isompiin muutoksiin tulee :)

  Syksyisin terveisin
  Foorumhlö Miramaria emoticon
 2. Moon Sukkela juttelija

  Hei en tiedä kuuluuko tähän osioon mutta mulla ei ainakaan toimi noi linkit noihin keskustelujen alasivuille.  Siis jos on useammalla sivulla jonkun otsikon alla viestejä niin en pääse enää suoraa siitä numerolinkistä perille vaan pitää mennä ensin sen keskustelun otsikon kautta ja sieltä sitten seuraava -linkistä etiäpäin.
 3. Riida Puuhakas puhuja  Moon kirjoitti:
  Hei en tiedä kuuluuko tähän osioon mutta mulla ei ainakaan toimi noi linkit noihin keskustelujen alasivuille.  Siis jos on useammalla sivulla jonkun otsikon alla viestejä niin en pääse enää suoraa siitä numerolinkistä perille vaan pitää mennä ensin sen keskustelun otsikon kautta ja sieltä sitten seuraava -linkistä etiäpäin.


  Sama vika täälläkin.. Sanoo vain jotain et "Bad request".
 4. Miramaria Tietävä tietäjä

  Ohhoh, niinpä näyttää tekevän. Tosi ärsyttävää! emoticon Valitettavasti minä en pysty asialle mitään tekemään, mutta pistän samoin tein viestiä menemään eteenpäin!

  - Miramaria
 5. Miramaria Tietävä tietäjä

  No niin. Nyt ovat minua fiksummatkin tietoisia ongelmasta, IT:ltä terveisiä, että työskentelevät asian parissa. Ilmeisesti sama ongelma oli Norjan sisarsivustollakin. Toivottavasti saadaan homma pian kuntoon! :)

  - Miramaria
 6. Maikkie Puuhakas puhuja

  En tiedä kuuluuko tämä tänne, mutta kysynpä kuitenkin. Mistä johtuu, etten saa tallennettua käyttäjätunnusta ja salasanaa tälle sivustolle? Muilla sivuilla tallennus toimii ihan normaalisti... Mieheni on koittanut asiaa ratkaista (on ammattilainen) mutta se ei ole tietokoneesta kiinni, vaan johtuu ilmeisesti tästä sivustosta jotenkin. Ennen toimi moitteettomasti, kunnes yks kaks alkoikin aina kysyä tunnuksen ja salasanan. Ärsyttää kirjoittaa niitä aina uudestaan ja uudestaan, kun useamman kerran päivässä täällä kuitenkin käyn.
 7. Miramaria Tietävä tietäjä

  Enpä minäkään näistä asioista tajua oikein mitään :D Taas lähtee IT-porukalle viestiä..

  Kiitos kun huomautit, oli hyvä huomio! :)
 8. totoro Hyväntuulinen höpöttäjä

  Saisko jonnekin käsitöitä tekeville oman keskustelun?! Siellä täällä näyttää olevan aloituksia, muttei mitään kaikille yhteistä keskustelua! Joka olisi elämän tilanteesta riippumatta kaikille avoin.

  Meinasin sen tuonne "Lapsiperheen talous"-osioon aloittaa, muttei sitä sieltä taitaisi kukaan löytää... Ja käsitöitä tehdään eri elämän vaiheissa, joten osiot "Raskaana" tai "Synnytyksen jälkeen" eivät oikein sovi.

  Ehkä tänne kaivattaissiinkin "Harrastukset" / "Lapsiperheen harrastukset" osiota?!
 9. Miramaria Tietävä tietäjä

  Heippa!

  Hyvä ehdotus, totoro! Laitan osion pystyyn heti huomenissa, kun seuraavan kerran istun koneelle :)

  Terveisin
  Miramaria, foorumi-vastaava
 10. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  Olisiko mahdollista saada "Paikkakunnat" osio tai jokin vastaava mihin sitten voisi saman alueen mammat halutessaan kirjoitella kuulumisia ja vaikkapa verkostoitua tätä kautta? Tai ehkä parempi nimi olisi "Alueet" ja siellä sitten jako pienempiin alueisiin kuten "Pääkaupunkiseutu", "Pohjois-Savo", "Etelä-Karjala" jne.. :)
 11. Miramaria Tietävä tietäjä

  Heippa!

  Oletko käynyt Äitien kohtauspaikka -osiossa? Sieltä voit etsiä oman lähiseudun äitejä jutusteluseuraksi :)
 12. Suhwi Näppärä viestien naputtelija

  Enpäs kyllä ole..täytyypä käydä siellä kuikuilemassa. Kiitti vinkistä! :)
 13. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Hei, en ole ihan varma, onko tämä nyt oikea paikka... Ehdotukseni on hieman teknisempi enkä tiedä onko edes käytännössä mahdollista tällä foorumilla, mutta kai sitä ainakin voi kysyä/ehdottaa.

  Toivottavasti osaan nyt selittää. Olisi kätevää, jos näkyisi jotenkin, jos ketjuun on tullut uusi viesti sen jälkeen, kun on viimeksi katsonut ketjua. Vielä hienompaa olisi, jos jostain nappulasta pääsisi viimeisimpään katsomattomaan viestiin.

  En nimittäin aina muista, kuinka paljon siitä on aikaa, kun olen viimeksi jotain ketjua lukenut ja sitten saa käydä kurkkimassa ketjuja, että onkos täällä uusia viestejä. Ja jos ketju on aktiivinen sitä ensimmäistä lukematonta viestiä saa hakea ketjusta.

  Kiitos, jos sanaa saisi edes eteenpäin jonnekin teknisiä asioita hoitavalle henkilölle. :)
 14. Miramaria Tietävä tietäjä

  Moikka! Tällaisia uusia kaivattuja toimintoja on tulossa, kun vaihdamme uuteen kivempaan foorumipohjaan. Lisää infoa tulossa - melko pian! :)
 15. Huuhkaja Näppärä viestien naputtelija

  Mä voisin kyl antaa pienen palautteen noista etusivun jutuista - sanokaa vaikka kukkahattutädiksi, mutta mun mielestä noi etusivun "pääjutut" tai oikeestaan niihin liittyvät kuvat ovat välillä sellaisia, että tulee vähän yllärinä kun töissä hiljaisena hetkenä tulee käymään sivustolla, niin yhtäkkiä siinä ruudulla on edessä esim tämän päivän kuva; persreikä.

  Toki tuo maitoa tihkuvine paljaine tisseineen on ihan luonnollinen asia, mutta oikeesti, voisko sitä ees vähä miettiä et millasen kuvan tuohon ekaks tuikkaa? Nää menee mun mielestä siihen NSFW (Not Safe For Work)-kategoriaan - ei nyt ihan kiinnostais et pomo/kollegat selän takaa vilkasee et mitä ihme persreikiä tuijottelen, vaikka kyse onkin vauvasivustosta eikä mistään pornosta. Ja joo, meillä on omilla tauoilla surffailu sallittua "lähes missä tahansa", ja haluaisin jatkossakin pystyä töissä myös tauolla käydä hieman lukemassa asioita, mutta oikeesti.. Persreikä? Maitoa tihkuva tissi?

  Terkuin kukkis
 16. OonaCee Silmät suurina ihmettelijä

  Hei Miramaria,
  pieni mutta ärsyttävä muutos tapahtui joskus viikko sitten, nimittäin sivun alareunassa ollut "sivu-polku" "olet täällä"on hypännyt sivun yläreunaan jossa nyt kaksin kappalein. Tulevassa uudistuksessa se varmaan korjaantuu, mutta pääsiäiseen on vielä monta viikkoa.. :)
 17. Miramaria Tietävä tietäjä

  Hei Huuhkaja!

  Täytyy myöntää, että itsekin hitusen järkytyin, kun eilisen etusivun jutun kuva lävähti ruudulle. Ehkä kaikille pyllynreikä tietokoneen näytössä ole niin luonnollinen juttu... ;)

  Laitan palautteen eteenpäin - etusivun jutuista voi kuitenkin antaa suoraa palautetta myös toimitukselle (petra.houghton@sandviks.com)!  Terveisin
  Miramaria, foorumi-vastaava
 18. Miramaria Tietävä tietäjä  OonaCee kirjoitti:
  Hei Miramaria,
  pieni mutta ärsyttävä muutos tapahtui joskus viikko sitten, nimittäin sivun alareunassa ollut "sivu-polku" "olet täällä"on hypännyt sivun yläreunaan jossa nyt kaksin kappalein. Tulevassa uudistuksessa se varmaan korjaantuu, mutta pääsiäiseen on vielä monta viikkoa.. :)


  Hei OonaCee!

  Huomasin vasta itsekin tuon muutoksen - aika ärsyttävää kyllä! Laitan viestiä eteenpäin, mutta en uskalla odottaa kovin nopeaa toimintaa, sillä kaikki huomio on tällä hetkellä suunnattu uuteen foorumipohjaan.
  emoticon

  - Miramaria, foorumi-vastaava
 19. Huuhkaja Näppärä viestien naputtelija

  Onhan uuden foorumin toimimattomuus vain väliaikaista, onhan? Omassa profiilissa kaikki linkit ei toimi, osa lukee englanniksi, mä en tuon mukaan olis perustanu yhtään topikkia, ja kyl mä kaipaan myõs sitã päivittãin vaihtuvaa omaan raskauteen liittyvää ajankohtaisTekstiikin, ja kauanko raskauskestänyt jne animaatiot ja linkit sen raskausviikon selostuksiin. Plus että on muute raskas sivusto ainakin mun blackberrylla kâytettáväksi, tekstin kirjotus kesti yli 5 min ja kuten huomata saattaa, typoja tuli paljon koska teksti laahas niin kovasti kirjooittajan peràssä.
 20. akidi Puuhakas puhuja

  Hei. Mulla tämä oli itsekseen muuttanut noita minun tickereitä ja kun yritin korjata, niin nyt se ei näytä niitä enää ollenkaan, vaan näyttää pelkästään tekstimuodossa. Mitenhän tämän sais korjattua?