Oulun seudun heinäkuiset

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Barbababa, 8 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Listan perusteella täältä pitäisi löytyä jonkin verran mammoja myös Oulun lähistöltä. :wink Perustin ketjun, jos vaikka haluttaisiin treffata jossain vaiheessa tai muuten vaihtaa ajatuksia paikallisista kuvioista. Itse asun Oulussa ja odotan toista lasta. Aika kuluu nopsaan töissä, opiskellessa ja lumettomia päiviä & vauvaa odotellessa. :happy:
 2. Tilda Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täällä yksi Oulun lähikunnassa asusteleva :) Musta taas tuntuu että aika menee todella hitaasti :grin Kotona olen vielä 6v, 4v, 3v ja 1v7kk ikäisten kanssa, syksyllä tosin esikoinen aloittaa eskarin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Jes, jes, löytyihän ainakin yksi! :cat: Mulla on se huono puoli, että oon päässy jo vieraantumaan kotielämästä ja se muutos voi tuntua aika rajulta, kun yhtäkkiä on ihan kiinni vauvan kanssa. Turha sitä nyt etukäteen on kuitenkaan stressata. Näkee sitten, miltä se tuntuu toisella kertaa.
 4. Liinukainen Puuhakas puhuja

  Täällä myös yksi Oululainen, esikoistaan odottava 25vuotias :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Sande88 Silmät suurina ihmettelijä

  Täällä yksi 29-vuotias oululainen ilmoittautuu. Toinen lapsi on nyt tuloillaan. Esikoinen täyttää syyskuussa kolme vuotta.
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ootteko löytäny Oulusta mitään kivoja liikuntaryhmiä odottaville? Mua olis kovasti kiinnostanu, mutta en oo oikein löytäny. On tullut käytyä sitten vesijumpassa. Vauvan kanssakin vois olla kiva harrastaa jotakin, mutta nyt pitää ehkä ottaa myös esikoinen messiin. Esikoisen kanssa käytiin mm. värikylvyssä, muskarissa ja äiti-lapsijumpassa.
 7. Sande88 Silmät suurina ihmettelijä

  Enpäs ole törmännyt odottajien liikuntaryhmiin, vaikka varmasti jonkinlaista liikuntaryhmää on tarjolla. Mulle on nyt riittänyt päivittäiset lenkit koiran kanssa ja satunnaiset uintikerrat. Harrastin esikoisen kanssa vauvauintia ja myöhemmin käytiin sellaisessa taapero liikuntaryhmässä. Nyt liikkuminen on jäänyt niin vähäiseksi raskauspahoinvoinnin vuoksi, kun kaikki entiset harrastukset piti lopettaa. Pitää palata liikunnan pariin sitten synnytyksen jälkeen.
 8. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oulussa on mun mielestä aika kivasti harrastusvaihtoehtoja vauvan / taaperon kanssa. Taaperoliikunta kuulostaa kans kivalta. En tiedä, onko se yhtään saman tyyppinen kuin tuo, jossa itse kävin. Muistaakseni ensin oli jumppaa vauvan kanssa ja vauvaa "painona" käyttäen. Sitten siirryttiin isompien ryhmään, jossa taapero itekin pääsi enemmän liikkeelle. Käytiin raksilan uimahallilla jumppaamassa.
 9. Liinukainen Puuhakas puhuja

  Onko kellään tietoa järjestetäänkö Zimmarissa vauvauinteja?
 10. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Muistelisin joskus katsoneeni, että järjestetään. Tämän hetkistä tilannetta en tosin tiedä.
 11. Liinukainen Puuhakas puhuja

  Ok! Oispa kiva niin vois sit esikoisen kans alkaa käymään siellä. :)