Otatteko vakuutuksen vauvalle ennen syntymää?

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2010' aloitti Thilduska, 26 maalis 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Thilduska Tuttu foorumilla

  Ajattelin kysellä, että oletteko jo vakuutusasiaa miettineet. Käsitykseni mukaan se pitäisi ottaa viimeistään kolme kuukautta ennen lapsen syntymää.

  Mitenkäs te mammat, joilla niitä lapsia on jo, oletteko ottaneet vakuutuksen aikaisemmin? Onko siitä ollut hyötyä?

  Kai se oikeisti on aikalailla lapsikohtaista, onko siitä todella hyötyä.

  Olisi kiva tietää muidenkin mielipiteitä asiasta, kun taitaa olla aika kallis vakuutus.
 2. Elmeri Aloittelija

  [:)] Ainaki näillä näkymin meinattii se ottaa.. Ku jatkuu sitte lääkärikuluvakuutuksena ja nyt ku ottaa ni mitää "vaivoja" ei karsiudu pois.. Mut voihan se olla et mieli viel muuttuu.
 3. annie^ Peruskäyttäjä

  Tarkotus olis ottaa. Mietityttää vaan mistä sen ottais.. Tällä viikolla oli Iltalehdessä (tai Iltasanomissa..) oli juttua noista ja sen perusteella Pohjolan oli kallis ja omavastuu suurimmasta päästä. Meillä siis tähän mennessä ollut kaikki vakuutukset Pohjolassa, mutta nyt pitää kilpailuttaa.
 4. PojanÄiti Tuttu foorumilla

  pojalle aikoinaan otettiin, ja nytkin olen miettinyt että otettais, mutta viimeksi tuntui turhalta kun kaikki kuitenkin sujui hyvin eikä vakuutuksella tehty mitään ensimmäiseen vuoteen kun oli niin terve tapaus[:D].
 5. hetzu Aloittelija

  Joo ehdottomasti otetaan, pojan kohdalla oli myös tarkotus ottaa mut se jäi ja sit sitä just oltais tarvittu. Eli nyt otan varman päälle. Stressaan kauheesti siitä että onko vauva terve kun viimeeks kävi niin et kotiin lähdin terveen pojan kanssa jolla sitten melkeen 2kk myöhemmin todettiin vakava synnynnäinen sairaus mikä kuitenkin saatu hyvin hoidettua ja poika elää normaalia lapsen elämää.

Jaa tämä sivu