NKL:lla synnyttäneitä?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti eljulka, 10 huhti 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. eljulka Uusi käyttäjä

  Hei!

  Yritin etsiä jospa olisi jo valmiiksi puitu tätä asiaa mutta ne harmikseni löytänyt..

  Eli siis kysyisin kokemuksia naistenklinikasta. Olen itse menossa sinne heinäkuun puolessa välissä mutta nyt kun olen muista paikoista lukenut niin kaikki vaan sanoo että jos on normaali raskaus ja synnytys niin ei palvelu ei ihan pelaa...

  Millaista siellä synnyttäminen on ollut? Millainen henkilökunta? Millainen hoito? Miten helposti saa perhehuoneen?
  Ja muutenkin yleistä kokemusta siellä olemisesta?
 2. N0RPPA Aloittelija

  Itse olin tammikuussa synnyttämässä naistenklinikalla ja olo oli turvallinen kun jeesuksen huomassa! Kaikki kätilöt ja hoitajat oli ihan mahtavia ja piti huolta ja opasti vauvan hoidossa todella mahtavasti, ensisynnyttäjä kun olin. Parempaa en olisi voinut toivoa,kokemus oli kaikin puolin positiivinen! Jos toistamiseen raskaaks tulisin niin ehdottomasti naistenklinikalla synnyttäisin. [:)]

  Niin ja perhehuoneen sai todella helposti, ainakin sillon tammikuussa kun ei ollu kuulemma pahemmin ruuhkaa
 3. Ulpukka77 Peruskäyttäjä

  Olin jo päättänyt Naistenklinikalle menosta, mutta kaverin kokemukset vielä varmistivat asian. Hänellä kaksi synnytystä takana. Ekassa viimeinen kuukausi vuodelepoa sairaalassa ja käynnistetty synnytys vajaaviikoilla ja tokassa täysaikainen normaalisti edennyt synnytys.
  Varsinkin tämä toinen oli ollut tosi hyvä kokemus. Oli tarjottu vaihtoehtoisia tapoja olla (eri asentoja, palloa jne). Molemmilla kerroilla oli saanut kaikki tropit mitä oli pyytäny ja perhehuoneen, vaikka ainakin ekalla kerralla oli täyttä.
  Huono tuuri voi tietty käydä ja kaikki huoneet olla varattuja. Sille ei sitten mitään mahda. Kätilöt ja synnyttäjät ovat kukin omia persooniaan. Jos kurjasti käy niin kemiat ei natsaa. Ammattilaisten hoivassa siellä kuitenkin on ja itsellä ainakin luottavainen olo paikan suhteen.

Jaa tämä sivu