Minä tykkään hurjasti ruoanlaitosta ja mielelläni viikonloppuisin käytän siihen aikaa vähän enemmän kuin arkena. Lauantaina on meilläkin aika usein pizzapäivä, tosin tulee useimmiten tehtyä ne itse tilaamisen sijaan, kun tuli pizzakivikin hankittua pari vuotta sitten (ihanan rapeita pohjia saa sillä aikaiseksi). Tänään tein lounaaksi mustatorvisienirisoton ja sunnuntaisin valmistan usein jotain pitkän haudutuksen tai näpertelyä vaativaa ruokalajia, jota ei arkena ehtisi tehdä. Esimerkiksi ragua pastan kanssa, gyoza-nyyttejä tai pelmenejä tai sitten jotain pataruokaa. Jos on tosi kiireistä ja stressaavaa arjessa, niin sitten saatetaan oikaista ruoan kanssa viikonloppunakin, mutta toisaalta kokkaaminen on minulle myös tapa rentoutua.
Niin ja sunnuntaina meillä on aina aamupalaksi amerikkalaisia pannukakkuja ja täytteinä marjoja, vaahterasiirappia, hilloa sekä joku suolainen täyte. Tästä harvoin tingitään.