Milloin ja miksi liityit foorumille?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 14 loka 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kuinka kauan on siitä, kun liityit tai aloit käymään foorumilla? Mikä toi sinut tänne? Mikä sai sinut palaamaan uudelleen ja jäämään?

  Esikoisen yritys- ja raskausaikana kävin joskus lukemassa, neuvoja ensiodottajalle löytyi paljon! Toisen lapsen yritysaikana liityin jäseneksi ja siitä on kolmisen vuotta. Erityisesti vertaistuki raskausaikana oli se, mikä houkutti. Täällä on mukava vaihtaa kuulumisia ja saada tietoa sekä uusia näkökulmia asioihin. :)
 2. Nurinkehrääjä Sukkela juttelija Heinäkuun äidit 2019

  Öö ää öö, en muista koska liityin (joskus 2018 kai?) mutta syy oli se että tämä foorumi oli /on asiallinen eikä täynnä trolleja ja muuta shaibaa niin kuin monet muut.
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Liityin kuusi vuotta sitten esikoista odottaessani. Katsoin juuri, että 28.9.2015 on tullut liityttyä, hui kun on aikaa jo :woot:

  Syy, miksi liityin oli se, että halusin osallistua odottajien keskusteluun ja jakaa mietteitä lapsen odottamisesta. Ensin meninkin toiselle foorumille, mutta löysin sitten tämän ja totesin mukavammaksi paikaksi ja tänne on jääty... Välillä on ollut epäaktiivisempaa ja välillä aktiivisempaa aikaa. Koen, että erityisesti juuri tuolla esikoisen odotusryhmässä on tosi ihana henki ja siellä on edelleen keskusteluja menossa! Muutenkin on mukava, rento foorumi missä ei näy juurikaan mitään trollailijoita.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Piti luntata profiilista. Liityin 2013 tammikuussa. Kaipasin vertaistukea vauvan yrittämiseen. Taisin Googlella etsiä aiheeseen liittyvää foorumia. Yhden kyllä tiesin, mutta en pitänyt sen hengestä. Tämän sitten löysin ja tänne jäin. Parasta täällä ja syy jäämiseen on ihmiset ja ihmisten luoma hyvä henki.
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Pingviiniemo Seurustelun sensei Heinäkuiset 2021

  Mä en nyt löydä että koska liityin mutta 2020 taisi olla, kun alettiin kuumeilla toista. Täällä on valtavan hyvä tukiverkosto ja yleensä myös asiallisia kommentteja.

  Oli lottovoitto löytää tää foorumi. Beating Heart
  • Tykkään Tykkään x 3
 6. Lya M. Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tuota… ensimmäisen kerran liityin 2013, en enää muista mistä tänne löysin. Sitten esikoinen syntyi 2014, sitten pidin pitkään taukoa ( ja unohdin salasanani, eikä alkuperäinen sähköpostini ollut enää voimassa) Uudelleen palasin forumille 2019, kun aloin odottaa junioria, koska pidin ja pidän näistä keskusteluista.
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. julyvilhelmiina Oman äänensä löytänyt

  Tänään!
  Kuten toisessa ketjussa jo kerroin, olen entinen päihteidenkäyttäjä, ja koko äitiys on hirvittänyt enemmän tai vähemmän kaikilta osin oman epävarmuuden vuoksi. En myöskään vanhasta elämäntavasta yllättäen ole ihmisiä halunnut elämässäni pitää, enkä juurikaan tunne muita odottajia, joten olisi kiva saada täältä juttuseuraa ja lukea muiden kokemuksia.
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 8. Liirumlaarum Päivystävä dosentti Helmiäidit 2020

  Tammikuussa 2018 muistaakseni kun jätettiin ehkäisy pois ja annettiin vauvalle lupa tulla