Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Toukokuiset 2022' aloitti Bella Swan, 31 heinä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Mulla on ihan tätä samaa.. viime yönäkin puol kolme pissalle ja melkeen pari tuntia sängyssä pyörimistä sen jälkeen. Ja aamuksi töihin Cat With Tears Of JoyClapping Hands Light Skin Tone
  • Hauska Hauska x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Illusia Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuiset 2022

  Pahoinvointia on jonkin verran. Juuri mikään rasvainen ruoka ei uppoa. Eikä tee, vaikka juon normaalisti usean kerran päivässä. Todella kova nälkä vähän väliä. Ja iltaisin nukkumaan ihan super aikaisin. Jos nukutan esikoista, nukahdan aina hänen huoneeseensa, ja kömmin sitten sieltä jatkamaan unia...
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Hattara30 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulla helpottanut pahoinvointi, kunhan justiin muistaa syödä tarpeeksi tiheään. Ja mullakaan ei tee mieli vieläkään grilliruokaa.
 4. Gekko Sukkela juttelija Toukokuiset 2022 Heinämammat 2018

  Mulla on alkanut helpottaa pahoinvointi, kunhan tosiaan syö tarpeeksi usein. Aamut on pahimpia kun herään nälkäisenä. Ja mun kyllä tekee mieli nimenomaan kaikkea rasvaista! Mikä ei oo hyvä kun alkaa sitten helposti närästään (mulla raskausajan vaiva, oli viime raskaudessakin, normaalisti mua ei koskaan närästä). Ja ihme juttu, mun on viime aikoina tehnyt tosi paljon mieli lihaa ja maitoa! Oon siis ihan sekasyöjä mutta normaalisti meillä syödään aika kasvispainotteisesti, enkä maitoa juo.

  Mulla myös aamukahvi alkanut taas maistua.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Mimosa-18 Kommentoinnin ninja Marraskuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Mä juon kans raskaana maitoa vaikka normaalisti en juo, tomaatteja voisin syödä kilokaupalla.

  Oon ajatellut, että keho osaa pyytää sitä mitä on vailla :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 6. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Mullakin on ruvennut tekeen mieli rasvaista, tai lähinnä ranskalaisia/ lohkoperunoita eikä välttis tarvi olla ees uppopaistettuja. Makkaraperunat hain tänään ja siinäpä melkeen tän päivän ruuat.. Beaming Face With Smiling Eyes mutta sitten taas kaikki kevyt esim vesimeloni on ookoo myös. Vaikka tuntuu kyllä että nää tosiaan vaihtelee ihan päivittäin mulla Cat With Tears Of Joy
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Mulla pahoinvointi oli vähä miedompi, kunnes tuli taas takasin. Närästää, turvottaa ja oksettaa. Mikään ei maistu, mulla ei vaan tee mitää mieli syyä. Mut pakko väkisin vaa syyä jotai. Kumpa alkais pian helpottaa. Pitäs jatkuvasti syyä, mut hankala ku turvottaa ja ei oikee mitää saa alas. Sitku syöt ni olo on kahta kauheampi. Olen käyny kaikki suolaset ja makeat läpi mitä voisin syyä. Mun vauveli on vissii nirso. Beaming Face With Smiling Eyes
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Hauska Hauska x 1
 8. Kyfi7 Jostain jotain jo tietävä Toukokuiset 2022

  Hienosti lensi kaaressa iltapalaksi syödyt mustikat aamuyöstä pönttöön :D :D
  • Hauska Hauska x 2
 9. Mathilda Puuhakas puhuja Heinä-äidit 2020 Toukokuiset 2022

  Olo aaltoilee. Nyt on pari aamupäivää ollut jopa lähes normaali olo ja oon pystyny ulkoilemaan taaperon kanssa. Sitten iltapäivällä pahoinvointi iskee oikein korkojen kera. Mulle vaikeinta on juominen. Vesi aiheuttaa järjettömän pahoinvoinnin ja tänään tuli uloskin. Syöminen on helpompaa, vaikka paljoa ei voikaan kerralla syödä. Oon jo aika kuiva ja sehän toki aiheuttaa lisää pahoinvointia, mutta kun ei vaan saa juotua. En muista, että eka raskaus olis ollu näin paha, mutta ehkä aika kultaa muistot. Onneksi tää on ihan ehdottomasti viimeinen vauva. Melko traumatisoivaa tää pahoinvointi on.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 10. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Pystyisitkö syömään esim kurkkua joka on lähinnä vettä? Tai vesimelonia? Tai juomaan mehuvettä? Voimia Beating Heart

  Mulla on pää kipee about joka päivä, ja niskat jumissa Anxious Face With Sweat-
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Mathilda Puuhakas puhuja Heinä-äidit 2020 Toukokuiset 2022

  Hedelmiä oon koittanu syödä ja nyt hain kaupasta Jaffaa, joka ei aiheuta niin paljon pahoinvointia. Ei kovin terveellinen ratkaisu. Vedellä jatkettua mehua pystyn myös juomaan vähän. Mietitään sitä terveellisyyttä sitten myöhemmin.
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Mulle ultrannut kätilö sanoi että syöt ja juot vain sitä mikä maistuu, terveellisyyttä ei tarvii miettiä nyt. Mulle menee vesi ja appelsiinimehu sekotettuna aika kivasti, kantsii kokeilla jos jaffa tuntuu hyvältä :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 13. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Joo ei todellakaan väliä terveellisyydellä. Itsekin liikaa pizzaa jne syön mutta uskon että parempi kuin ei mitään :p
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. Gekko Sukkela juttelija Toukokuiset 2022 Heinämammat 2018

  Samoin mulle sanoi terkka, että terveellisyyttä ehtii miettiä sitten kun pahoinvointi hellittää. Mun epäterveellinen "ongelmani" on se että koko ajan tuntuu että pitäisi jotain suolaista napostella, muuten tulee nälkä ja paha olo. Kaapissa on siis kaiken maailman suolattuja manteleita, ruislastuja ja sipsejä. Varmaan juuri tuo suolan määräkin vaikuttaa tähän turvotukseen mikä nyt on (ahdistaa mennä tänään toimistolle kun pelkään että joku huomaa vatsan), mutta en oo oikein keksinyt mitään parempaakaan naposteltavaa.

  Syön toki hedelmiäkin välipalana, mutta ei ne koko ajan mene. Jos nälkä meinaa iskeä, niin jotain suolaista sen on oltava, muuten se paha olo tulee.
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Tuo turvotus on kyllä viheliäistä.. itse pidän niin löysiä vaatteita ettei kukaan todennäköisesti voi huomata mutta tässäpä mun iltamasu olikohan 7+5 Cat With Tears Of JoyCat With Tears Of Joy on mulla aina ollut pieni pömppis, mut nimenomaan pieni... Beaming Face With Smiling Eyes

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 3
 16. Mathilda Puuhakas puhuja Heinä-äidit 2020 Toukokuiset 2022

  Pariin päivään ei ole onneksi tarvinnut oksentaa, mutta hyi että miten pahalle jääkaappi haisee. Pakko pidättää hengitystä, kun ottaa sieltä jotain. Muuten alkaa yökkäily välittömästi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. cherryblossom Puuhakas puhuja Maalisäidit 2020 Toukokuiset 2022

  Kolmeen viikkoon ensimmäinen ilta, kun ei ellota! Oon reippaampikin, tarmokkaampi, suht oma itseni. Vaikka jäisi vielä väliaikaiseksi oloksi, niin hyvä muistutus, että se oikeasti on ehkä tää raskaus, eikä niin, että olisin muutoin muuttunut valjuksi ankeilijaksi, joka ei saa tartuttua mihinkään.
  • Tykkään Tykkään x 5
 18. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Musta on hauska kun täällä on niin monilla samoja oireita kuin itsellä :D esim tuo olo että oonko muuttunut ihmisenä oikeesti, mutta haluan uskoa että tää pahoinvointi ja muutenkin raskaushormonit on syypää. Toivon todella että nää olot ei kestä enää viikkotolkulla..
  Samoiten jääkaappihajut, yääk! Cat With Tears Of Joy
  • Hauska Hauska x 3
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Gekko Sukkela juttelija Toukokuiset 2022 Heinämammat 2018

  Mulla ei tällä kertaa ainakaan toistaiseksi ole hajuällötyksiä tullut, kun taas esikoista odottaessa auton tuulilasinpesuneste (joka normaali oli musta ihan neutraalin hajuista) oli musta aivan järkyttävä, jouduin pidättään hengitystä aina kun se tuli!

  Nyt kun mietin asiaa, niin vähän kummallista, että tässä raskaudessa mulla on ollut huomattavasti enemmän pahoinvointia, muttei kuitenkaan noita hajuällötyksiä :D
  • Hauska Hauska x 2
 20. blaueblumme Näppärä viestien naputtelija

  Täälläkin pahoinvointi jatkuu edelleen. Ulkona raittiissa ilmassa olo on siedettävämpi, ja mitä kylmempi keli, sitä parempi. Meillä on jo lumi maassa ja tänään soutuveneessä untuvatakin alla koin lähes euforiaa siitä ettei ollut yhtään huono olo. Mutta kun ei sinne veneeseen voinut tietenkään jäädä loppuraskauden ajaksi niin etova olo löysi minut heti taas autossa Clown Face
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4