Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Toukokuiset 2022' aloitti Bella Swan, 31 heinä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Höperö Jostain jotain jo tietävä Toukokuiset 2022


  Mä kävin ostamassa, mutta en itselleni koe olevan hyötyä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Ostin kans, mut ei näytä tehoavan. :sorry: Oksettaa aamusta iltaan. Hetken on ok olo kunnes taas.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Lumikukka Jostain jotain jo tietävä

  Oon ollut viime aikoina kipeä muutenkin, joten huonovointisuuden juurisyytä on välillä ollut vaikea sanoa. Tänään on kuitenkin tullut suuhun niin karsea maku, että pakko johtua raskaudesta. Sellanen suolainen, verinen maku - yök. Mikään ruokakaan ei maistu miltään, mut silti pakko syödä usein ettei ala heikottaa.
 4. PauliinaMarja Jostain jotain jo tietävä Jouluäidit 2020

  Ei muita oireita kuin jäätävä turvotus mahassa :yuck:
 5. Dumbo Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Tähän asti ollut aika vähän oireita, viikkojakin on toki vasta 4+5. Aluksi oli menkkajomotteluja. Olin jo niiden loppuessa ihan varma että ei siellä mikään kasva. Parina päivänä on ollut vähän etova olo. Valkovuotoa ja kosteutta on paljon. Tissit on arat, se on ainoa oire jonka huomaa jatkuvasti.
 6. KatMa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tänään sain itkuraivarit ruokapöydässä. Oon niin turhautunut tähän huonoon oloon ja myönnyin, että haen sairaslomaa. Tehtiin hyvää ruokaa, mutta sitä syödessä vatsassa alkoi potkimaan takaisin päin. Hirvee olo, aloin itkemään, kun en muutakaan voi. Turhauttaa, ärsyttää, kun ei pysty mihinkään. Inhottavaa jäädä töistä pois, mutta ei ole reilua olla tässä kunnossa töissäkään, kun yökkisin joka potilashuoneessa. :smiley-angry017
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 7. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Nyt 4+2 ja oireita ei ole "paljon" mutta tuntuu että sitäkin voimakkaampia.. jo dpo11 kun aamulla tein parikin kunnon plussatestiä, alkoi seuraavana yönä aivan valtavat alamahakivut :hungover: hurjaa polttelua aaltoina parin tunnin välein. Nyt jo vähän rauhoittunut tää oire :wacky:
  Tissit on turvonneet ja välillä polttelevat. Nännit on kipeät. Aivastelen hirveästi ja joku pieni flunssa näköjään nyt puskemassa päälle. Pahoinvointia oksentelumielessä ei ole ollut, sitä odotellessa...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 8. Mimosa-18 Kommentoinnin ninja Marraskuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Musta tuntuu, et mun pahoinvointi on hieman helpottanut. Nyt on sellaisia hetkiä, ettei oo huono olo. Muita oireita ei ookkaan hirveästi ollut. Kiva tietysti että on parempi olo, mutta en tiedä pitäisikö ihan tässä vaiheessa rv 8+0 vielä helpottaa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Eleonoora Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuiset 2022

  Minulla tämä turvotus on alkanut olla päivisinkin huomattavaa :wacky: nenä myös niin tukossa, että kaiken maailman suolasuihkeita koittanut testata. Nyt tilasin kokeiluun tuollaisen nenäinhalaattorin, jonka pitäis avata nenää. Apteekista sanoi, että pitäisi olla turvallinen myös raskausaikana :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Edelleen on turvotusta, etova olo, huimaus ja nenä vuotaa. Pelottaa jos tästä pahemmaksi menee:nailbiting: mulla on onneks töitä vaa parina päivänä viikossa, mut on neki aika tukalaa olla. :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. KatMa Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Sain viikon sairaslomaa pahoinvoinnin vuoksi. Nyt sitten esimieheni tietää asiasta kun soitin ja oli hyvin ymmärtäväinen asian suhteen ja kehoitti huilailemaan :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 12. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Tänään olen vähän hepuloinut kun aamulämpö näytti "pahimmillaan" 36,6. Toisella mittauksella sitten 36,8 mutta kun on olleet 36,9- jopa 37,0 nyt monta päivää niin hieman säikäytti. Mieleen hiipii kaikkia kauheuksia :wideyed: pitkävaikutteista panadolia toki eilen päivällä otin että liekö se vaikuttaa sitten vai onko tuollainen lämmönvaihtelu normaalia? Tiedä sitten :bored:
 13. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  En ole nyt yhtään testaillut, mutta luulisi että olisi normaalia :scratch
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. mymlan Sanavalmis juttuseppä

  Itkuherkkyyttä, rinnat todella kipeät ja turvonneet, villit unet, turvotus ja väsymys :joyful:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Mariam91 Silmät suurina ihmettelijä

  Mullakin oli tänään ouran mukaan lämpötila dropannut yön aikana -0,5 astetta. Toivon ettei ole syytä huoleen, ainakin muut oireet jatkuvat normaalisti. En tiedä kyllä muutenkaan miten paljon lämpöjen vaihteluista voi päätellä, mutta tuo oli sinänsä outoa kun koko raskauden lämpötila ollut plussan puolella ja nyt tänään yhtäkkiä miinuksella
 16. Eemi2022 Jostain jotain jo tietävä

  Itse rupesin miettimään että voikohan laskuun vaikuttaa se, että istukka ottaa enemmän roolia keltarauhaselta..? Mulla rv5 lopuillaan ja rv6 pitäisi istukan alkaa toimimaan kun sydänkin alkaa sykkimään. Kun eikös keltarauhanen ylläpidä noita lämpöjä?
 17. Asiris Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022 Syysmammat 2018

  Voihan väsymys, voisin vaa nukkua koko ajan. :dead:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 18. jannn Seurustelun sensei Toukokuiset 2022

  Sama, varsinkin nyt kun olen vaan kotona saikulla. Toivon etten ole yhtä väsynyt töissä :hungover:
 19. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Täällä kauhee päänsärky ollu seurana melkee vuorokauden. :nailbiting: Kylmä vähä auttaa, koska tietenkää parasetamol ei auta ollenkaa enkä uskalla paljoa nyt särkylääkettä ottaa. Mulla on päänsärkyä ollu enempi ja vähempi plussaamisesta asti. Saa nähä kaua jatkuu, nyt vaa pahin eikä lääke auta. :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Sofia_ Näppärä viestien naputtelija Toukokuiset 2022

  Ehkä sitä lämpöä ei niin kannattais seurata, ettei valmiiksi jo ala stressaan. Mä oon vaa välil mitannu kun on ollut kylmä ja välillä koholla ja välillä ei. En usko lämmön mitään sanovan. Iha normia minusta ettei aina voi lämmöt olla koholla. :happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1