Marraskuisille on nyt perustettu oma salainen ryhmä! Lue täältä, kuinka pääset mukaan. :)

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Marraskuun 2018 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin!:pompus:

Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

- Sinulla on nimimerkki.
- Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi vähintään 20 viestiä.
Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
- Olet ollut Vaufoorumin jäsen neljä viikkoa.
- Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.
- Jos täytät kriteerit ennen listan sulkeutumista voit päästä ryhmään puoli vuotta lasketun ajan jälkeen. Sen jälkeen ryhmä sulkeutuu eikä sinne oteta uusia jäseniä.

Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla!

Kun sinut on lisätty ryhmään:

- Saat minulta ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
- Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
- Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
- Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
- Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
- Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
- Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
- Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa 10 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
Näistä kymmenestä viestistä pitää kirjoittaa vähintään 5 omaan lasketun ajan ryhmääsi. Loput 5 voit kirjoittaa foorumille minne haluat. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö minulle. Ryhmään voi päästä takaisin senkin jälkeen, kun ryhmä on sulkeutunut uusilta jäseniltä.

Onnellista odotusta kaikille! :)
 
Muokattu viimeksi:

Zeni

Tietävä tietäjä
Tammimammat 2017
Kesäkuun äidit 2019
Kuinka nopiaa ryhmä täyttyy? Mä löysin tän foorumin vasta eilen. :sad001
Heips!
Ryhmään pääsee mukaan ihan marraskuun loppuun asti. Ryhmä ei tule ns. täyteen, vaan kaikki kriteerit täyttävät oletaan mukaan (nimimerkki, kuukauden jäsenyys ja 30 viestiä oman lasketun ajan ryhmään sekä listautuminen kiinnitettynä olevaan lasketut ajat -listaan. Onnea raskauteen ja hyviä vointeja ^^
 

Meriee

Jostain jotain jo tietävä
Miten/koska/kuinka pääsee salaiseen ryhmään? Laitoin jo joku aika sitten viestiä, mutta en ole saanut vastausta
 

Zeni

Tietävä tietäjä
Tammimammat 2017
Kesäkuun äidit 2019
Vargynja lisäilee ti ja pe uudet ryhmiin. Laitoithan viestin hänelle etkä vanhalle adminille (miramaria)?
Muoks. Ja katsoim, niin sulla on vasta viime ti tullut viestit täyteen salaista puolta varten. Jos siis laskin nyt oikein.... siinäkin voi olla syy ettei ole lisätty aiemmin. Laita Vargynjalle uusi pyyntö :)
 

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Muistuttaisin että uusiin sääntöihin nojaten marraskuisten salaiseen ryhmään ei oteta jäseniä tämän kuun jälkeen. Tässä kuussa siis pääsee vielä ryhmään, jos on täyttänyt kriteerit ennen marraskuun loppua, ensi kuussa ei. Ryhmästä poistetut jäsenet pääsevät senkin jälkeen takaisin ryhmään, kun täyttävät kriteerit.
 
Top