Maaliskuisilla on nyt salainen ryhmä - lue täältä kuinka pääset mukaan!

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heippa!

Maaliskuun 2019 odottajilla on nyt oma salainen ryhmä, johon vain aktiivisilla käyttäjillä on pääsy. Kukaan ryhmän ulkopuolinen ylläpitoa lukuunottamatta ei pääse lukemaan ryhmässä käytyjä keskusteluja!

HUOM! Luethan ohjeet ja säännöt huolellisesti ennen kuin lähetät liittymispyynnön. Tutustu myös Salaisten huoneiden koottuihin ohjeisiin!:pompus:

Ennen kuin pääset ryhmään mukaan sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

- Sinulla on nimimerkki.
- Olet kirjoittanut lasketun ajan ryhmässäsi vähintään 20 viestiä.
Myös vastaukset ketjuihin lasketaan.
- Olet ollut Vaufoorumin jäsen neljä viikkoa.
- Sinut on listattu lasketun ajan ryhmäsi lasketut ajat -listaan raskausaikana.
HUOM! Lasketun ajan lista suljetaan, kun lasketun ajan kuukausi on kulunut.
- Jos täytät kriteerit ennen listan sulkeutumista voit päästä ryhmään puoli vuotta lasketun ajan jälkeen. Sen jälkeen ryhmä sulkeutuu eikä sinne oteta uusia jäseniä.

Pääset tarkistamaan lasketun aikasi ryhmään kirjoittamasi viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
Jos täytät kriteerit ja haluat mukaan ryhmään, ilmoita siitä minulle yksityisviestillä! Muistathan kertoa myös, minkä kuukauden ryhmään haluat. (Lue yksityisviestien lähettämisohjeet täällä!)

HUOM! Uudet ryhmäläiset lisätään salaisiin ryhmiin tiistaisin ja perjantaisin todennäköisimmin illalla!

Kun sinut on lisätty ryhmään:

- Saat minulta ilmoituksen ryhmään lisäämisestä yksityisviestillä.
- Profiilikuvasi alle ilmestyy ryhmä-palkki (banneri).
- Salainen ryhmä näkyy sinulle lasketun aikasi keskustelujen yläpuolella.
- Sinun tulee postata salaisessa ryhmässä vähintään 10 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on tarkoitettu aktiivisimmille käyttäjille, joten vähemmän aktiiviset käyttäjät poistetaan ryhmästä.
- Lasketun ajan kuusta alkaen sinun tulee kirjoittaa salaiseen ryhmään 5 viestiä kalenterikuun aikana. Ryhmä on edelleen tarkoitettu aktiivisille käyttäjille, mutta on ymmärrettävää jos vauvan kanssa ei ehdi kirjoitella ihan niin paljoa.
- Kun lasketusta ajasta on yli vuosi pitää kirjoittaa kuukausittain vähintään yksi viesti ryhmään. Aktiivisuus vähenee väkisin lasten kasvaessa, mutta olisi hyvä jos ei ihan hiljennytä. Täysin hiljentyneet käyttäjät voidaan poistaa ryhmästä.
- Salaisen ryhmän jäsenillä on vastuu ilmoittaa ei-aktiivisista käyttäjistä ylläpidolle. Voit tarkistaa ryhmäläisen viestimäärän näiden ohjeiden avulla!
- Jos sinut poistetaan salaisesta ryhmästä vähäisen viestimäärän takia ja haluat takaisin ryhmään, sinun tulee kirjoittaa 10 viestiä foorumille, ennen kuin pääset takaisin.
Näistä kymmenestä viestistä pitää kirjoittaa vähintään 5 omaan lasketun ajan ryhmääsi. Loput 5 voit kirjoittaa foorumille minne haluat. Kun olet kirjoittanut tarvittavat 10 viestiä, lähetä pyyntö minulle. Ryhmään voi päästä takaisin senkin jälkeen, kun ryhmä on sulkeutunut uusilta jäseniltä.

Onnellista odotusta kaikille! :)
 
Muokattu viimeksi:

Lily7

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Toukomammat 2017
Jostain syystä tabletilla ei pääse katsomaan omien viestien määrää, ei noilla ohjeilla enkä osaa :/ Olen jäsen ollut jo kauan mutta onko 30 viestiä täynnä, en tiedä. Kuitenkin haluaisin päästä maaliskuun 2019 salaiseen ryhmään :)
 

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Hei Lily7, tökkääkö viestien katsominen tekniikkaan vai onko ohjeet liian epäselvät? Otathan huomioon että viestimäärää ei voi tarkistaa foorumisovelluksella?
 

Sunflower

Oman äänensä löytänyt
Mä kans haluisin maaliskuisten ryhmään. Tosin vasta tänään vuosien tauon jälkeen palasin tänne foorumille.
 

Haaveilija83

Satasella mukana keskusteluissa
Tyhmä kysymys, mutta en löydä maaliskuisen ns. Avointa ryhmää. Missä se on? Listaan lisäsin itseni.
 

Zeni

Tietävä tietäjä
Tammimammat 2017
Kesäkuun äidit 2019
Tyhmä kysymys, mutta en löydä maaliskuisen ns. Avointa ryhmää. Missä se on? Listaan lisäsin itseni.
Juuri tämä keskustelu on avoimessa ryhmässä samoin kun lista. Kun selaat alaspäin,niin keskusteluja löytyy paljon lisää :)
 

Nuunuäippä

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Marrasmammat 2016
Maaliskuun äidit 2019
Miksi en kännykän sovelluksella näe salaista ryhmää?
 

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Jostain syystä sovellus lataa välimuistista vanhentuneen tiedon. Aiemmin ohjeistettiin poistamaan ja lataamaan sovellus uudestaan, mutta nyt ei voi kun sitä ei enää löydy sovelluskaupoista. Puhelimen välimuistin tyhjennys todennäköisesti auttaa. Kokeile siis sitä ja kerro miten kävi. Jos ei auta, keksitään muu ratkaisu. :)
 
Top