Lastentarvike ja -vaateliikkeet, myymälät ja nettikaupat

Paratiisitar

Näppärä viestien naputtelija
Marraskuunmammat 2014
http://www.minit.fi/ tämmöinen löytyi sivuja selaillessa. Kaupasta löytyy mm. kirjoja niin isommille kun pienemmillekin, lisäks näytti olevan ihan leluja, uniriepuja yms Disney-teemassa :)
 

Paratiisitar

Näppärä viestien naputtelija
Marraskuunmammat 2014
Lappeenrannassa ja Kotkassa on ihana vaate- ja sisustusliike Amalie's Lifestyle. Täältä löytää kaikkea kivaa niin ihan pienille, kun vähän isommillekin lapsille :)
 

JN89

Piirimestaruustason postaaja
Marraskuunmammat 2014
Kaarinassa oleva lastenkirppis Lasten Seesam on hyvä paikka tehdä edullisia ja hyviä löytöjä, jos Turun seudulla asuu. Itse tykkään todella siististä tilasta ja oman myyntipisteen saa muokattua tarpeensa mukaisesti. Suurin osa vaatteista tangoissa ja henkarissa, joten löytöjen tekeminen helpompaa.

Turussa on myös toinen kirppis Pikku Siili, mutta kerran käyneenä en vakuuttunut. Myyntiloosit täynnä ylihinnoilteltua huonokuntoisia, kuluneita ja likaisia vaatteita. Tyhjin käsin sieltä lähdin. Ehkä täytyy vielä paremmalla ajalla siellä käydä penkomassa, mutta moni muukin on kokenut sen huonommaksi paikaksi.
 

Paratiisitar

Näppärä viestien naputtelija
Marraskuunmammat 2014
Listaa päivitetty ja lisätty PikkuVanilja. Tilasin sieltä Mamas&Papas sarjan peitteen ja olin kyllä tosi tyytyväinen :) Suloisesta nettiputiikista saa myös muita tunnettuja merkkejä kuten Sophie La Giraffe yms :)
 

MaMaMehiläinen

Sukkela juttelija
Marraskuunmammat 2014
Täällä onkin mainostettu jo tuota Amazon.co.uk verkkokauppaa ja sieltä ainakin itse oon ajatellu tilata:
- Lansinoh nännirasvan (1/3 Suomen hinnasta)
- Lansinoh tissiliivisuojia (isompia halkaisijalta kuin meidän vastaavat ja paljon imukykyisempiä, halpoja!!)
- Avent rintapumpun
- Fisher Price lelut & leikkimaton jne. (1/2 Suomen hinnasta)
yms. Ja toimitus kotiovelle :)
 

Kyfi8863940

Vasta-alkaja
Meiti on ainakin ostanu useamman kerran https://www.lasten.fi verkkokaupasta ja tyytyväinen olen ollut. Kerran oli tarve olla yhteydessä ja oli tosi ystävällistä palvelua. Ilmeisesti heillä on myös varastomyymälä nykyään Seinäjoella, mutta kun ite oon kauempaa niin oon tilannu postitse. Tuota voin ainakin suositella!
 
Top