Läheisille raskaudesta kertominen

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Noaidi, 14 loka 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Noaidi Piirimestaruustason postaaja

  Lörpötysketjusta inspiroituneena!

  Oletteko keksineet kivoja tapoja kertoa raskaudesta läheisille?

  Me ostettiin siis "kerro minulle isoisä" & "kerro minulle isoäiti" - kirjat ja ajateltiin laittaa ultrakuva mukaan. :love017 se ei ole aivan anopin tyylinen lahja, joten hänelle täytyy keksiä jotain muuta.

  Kerätään tähän kaikkia ihania ja hassuja tapoja kertoa raskaudesta! Jos tästä vaikka joku asian kanssa pähkäilevä saisi ideaa itselleen. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Nöpön Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Hei tää olikin hyvä aloitus! Jään seurailemaan ja odottelemaan uusia ideoita.:happy:
 3. Retale Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Maalismammat 2018

  Musta nää korona-ajan vauvailmotukset on kans ihan metkoja. Kuva lainattu hävyttömästi pinterestistä. :eek:

  Attached Files:

  • Hauska Hauska x 5
 4. Anmar Oman äänensä löytänyt

  Minä olin ajatellut, että annan vanhemmilleni 2 aiemman lapsen koulukuvat ja sitten yllärinä, että hei, tässä olisi vielä yksi uusi kuva lapsenlapsesta. Se olisi sitten varhaisultrasta kuva
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Me lähetettiin miehen perheen viestiryhmään kuva lapsista päällään isoveli paidat eikä sanottu muuta :) mun vanhemmille vaan soitin että moi saadaan varmaan kiva synttärilahja kesällä :) ja mun veljelle kerroin sillee et näytin digitestiä ja sanoin kato :D
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Puffero Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Missä vaiheessa muuten ootte kertoneet omille lapsille tulevasta beibistä? Mä oon pohtinut tätä, että osaako lapset olla lörpöttelemättä sitten asiaa eteenpäin, kun en vielä ihan julkisesti haluais tässä vaiheessa kertoa.. :angelic: Tällä hetkellä tietoisia on vaan siis minä ja isukki, meinaa jänskättää kertominen muille :wink :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Mami' Keskustelujen kuninkuusravaaja Kesäkuiset 2021 Huhtimammat 2016 Tammimammat 2017

  Mä juur mietin et varmaa sit joskus 12 viikon tienoolla ku maha näkyy jo selkeesti (mulla ainaki aiemmista)
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. Retale Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Maalismammat 2018

  Me on aateltu säästää snadille kertominen just niin pitkään että ollaan valmiita tulemaan kunnolla kaapista ulos. :joyful: Sit ei pysy enää keltään salassa, kun 2v tietää.

  En ehkä luottais isommallekaan lapselle ennen ku sais puhua vapaasti, ettei se hyssyttely ja salassapidon paine vaan tuottas mitään negatiivisia ajatuksia tulevaa vauvaa kohtaan. :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. pronssi Kommentoinnin ninja Joulukuiset 2021 Maalismammat 2017

  Mies suunnitteli jo paljastajaistilaisuutta. Itse tykkäisin pitää omana tietona pitempään eikä huomion keskipisteenä oleminen kiinnosta. Joku "musta tulee isosisko" -juttu esikoisen kanssa vois olla someen kiva.

  Jos tämä pahoinvointi yltyy oksenteluksi, niin voi olla vaikea salata lähipiiriltä, jos esikoinen huutelee kylillä, että äiti oksentaa! :rolleyes:
 10. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Me ei olla kerrottu raskaudesta vielä lapsille, vaan kerrotaan vasta varmemmilla viikoilla. Eivätkä he varmasti osaisi salaisuutta muilta pitää. :grin
 11. Maruzella Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Olen pitänyt kavereille puuropikkujoulut joulukuun alussa... Voisi puuron syönnin lomassa kertoilla että ensi vuonna pöydässä on yksi lautanen enemmän yms.

  Parit ystävät tietää jo kun ovat tässä hedelmöityshoito jännityksessänolleet mukana alusta asti.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Rilmariel Hyväntuulinen höpöttäjä Elomammat 2017

  Meillä myös salataan vielä isosiskoilta (1 v 4 kk ja 3 v), sillä ei haluta koko suvun ja kylän tietävän vielä. Esikoinen on melkoinen papupata! XD Viimeksi oli esikoisella varta vasten teetetty isosisko-body, nyt taidetaan laittaa se "kuopuksen" ylle ja katsoa milloin joku huomaa.

  Laitan alle kuvan bodysta. Teetettiin se paikallisessa paitapainossa tavalliseen valkoiseen bodyyn. Suvussa on muutama luonnontieteilijä, joten osui ja upposi!
 13. Rilmariel Hyväntuulinen höpöttäjä Elomammat 2017

  upload_2020-10-17_13-5-40.jpeg upload_2020-10-17_13-5-40.jpeg
  • Tykkään Tykkään x 4
 14. Peikonlehti21 Oman äänensä löytänyt

  Mä olen töissä kertonut jo kun pahoinvointia on vaikeaa pitää salassa. Lapsille aijotaan kertoa vasta vkon 13 ultran jälkeen ❤️ Mäkin jään seuraamaan kivoja ideoita!
 15. Hemppa87 Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021 Maaliskuun äidit 2019

  Kerrotaan vasta ensimmäisen ultran eli rv13 jälkeen raskaudesta lapsille ja perhepiirille niin kuin aiemmistakin. Kivempi mennä alkuraskaus näin ja kun ei näykään ulospäin kuin vasta rv 20 jälkeen todennäköisesti.
 16. DogutaS Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2022

  Tilasin miun vanhemmille t-paidat ukki ja mummi teksteillä. Toki ovat jo siskon tytöille sitä, mutta luulis arvaavan kun miulta semmoset jouluna saavat.
  Asun sen verran kaukana kotoo, että ei nähdä, helppo pitää salassa. Nuorin sisko tosin tietää ja olikin apuna kurkkaamassa oikeen koon paidoille.
  Lisäksi ajattelin laittaa pakettiin myös ultrakuvan, ettei jää epäselväksi. Itse olen joulun todennäköisesti töissä, joten puhelua odottamaan sitten
  Noihin aikoihin ollaan jo sen verran varmemmilla vesillä, että uskaltaa jo oikeesti kertoakin.
 17. Nannan90 Jostain jotain jo tietävä

  Luulen että mun vanhemmilta ei tuu kauaa pysyy salassa, nähdään niin paljon, äiti on mulla välillä töissäkin. Kahvinjuonnin väheneminen ja tupakan polton loppuminen kertokoon :wideyed:

  Anopille tulee olemaan ensimmäinen lapsenlapsi, täytyy sille keksii joku kiva tapa kertoo. On tässä jo miehen kanssa naurettu et mite se tulee ratkee riemusta ja hössöttäminen alkaa laughing6
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. *Minerva* Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Me juhlittiin tänään mun synttäreitä, ja päädyttiin miehen kanssa kertomaan läheisille, vaikka on vielä tosi aikaista (5+6). Mulla oli vaan sen verran etova olo, että halusin kertoa, ettei tarvitse keksiä selityksiä tai peitellä vointia.Täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin. :nailbiting: Ei kerrottu mitenkään erityisellä tavalla. Sanoin suunnilleen, että kiva kun tulitte, tervetuloa ja jos kaikki menee hyvin meillä on kesäkuussa vauva. Ei nyt ihan näin ykskantaan, mutta suunnilleen tämä oli sisältö. :grin
  • Tykkään Tykkään x 4
 19. Benelobe Näppärä viestien naputtelija

  Itse mietin ekana jouluks jotain molempien vanhemmille. Sitten alko arveluttaa säästäskö yllätystä ystävänpäivään asti, että pääsis semmosille viikoille että sikiöllä ois mahollisuuksia selvitä ja rakenneultakin ois takana. Tämä hoitotausta tahtoo tehdä vähän epävarmuutta millon haluaa näin isosta asiasta kertoa. :oops:
 20. Willow Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Viikonloppuna aloitetaan kertomaan läheisille. Tilattiin netistä kahvimukit mihin sai ite tehä tekstit :happy: Ei ne mitkään super hienot oo mut ajatus ja yllätys on tärkein :grin Toinen muki menee isänpäivälahjana mut tulevan mummin mukin antamiseks pitäs vielä joku selitys keksiä o_O Nii ja mukeissa lukee "onnea ukki/mummi 2021" :grin Nää menee puolison vanhemmille, omille vanhemmille ois toivottavasti ultrakuva näyttää kun niitä kerätään näkemään vasta ekan ultran jälkeen.
  • Tykkään Tykkään x 1