Kuinka poistan käyttäjätunnukseni?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Käyttäjätunnuksen voi poistaa välittömästi vain käyttäjä itse. Foorumin admin (eli Vargynja) voi poistaa pyydettäessä foorumitunnuksesi, jolloin voit yhä hallinnoida tietojasi kirjautumalla sisään etusivulta (VAU.fi) ja käyttämään samalla tunnuksella Odotus-sovellusta. Jos yrität kirjautua sisään foorumille foorumitunnuksesi poiston jälkeen, sinulle syntyy uusi foorumitunnus. Jos poistat tunnuksesi kokonaan näiden ohjeiden avulla, et voi kirjautua foorumille tai Odotus-sovellukseen tekemättä uutta tunnusta. Huomaathan myös että, jos poistat tunnuksesi, mutta foorumitunnustasi ei poisteta, foorumitunnus näyttää jäävän jäljelle. Et kuitenkaan voi enää käyttää foorumitunnustasi. Kaikkia viestejä ei saa mitenkään poistettua. Voit halutessasi muokata viestisi tyhjiksi ennen tunnuksen poistoa. Huomaa että VAU.fi ja Vaukirja eivät ole enää samaa yritystä. Jos haluat poistaa Vaukirjan käyttäjätilisi kirjaudu sisään Vaukirja.fi sivulta.

Eli miten tunnus poistetaan:

1. Mene VAU.fi sivulle ja kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta. (Syötä kenttiin sama käyttäjätunnus ja salasana, mitä käytät foorumillekin kirjautuessa.)
Tunnuksenpoisto1.jpeg


2. Valitse oikeasta ylänurkasta ympyrä, jossa on nimikirjaimesi.
Tunnuksenpoisto2.jpeg


3. Avaa oikealta kolmesta viivasta valikko ja valikosta kohta "Omat tietoni". (Jos käytät tietokonetta "Omat tietoni" kohta näkyy suoraan, ei siis kolmea viivaa.)
Tunnuksenpoisto4.jpeg


4. Selaa sivun alalaitaan. Siellä on alimmaisena kohta "Oikeus tietojen tarkasteluun ja poistamiseen". Valitse sen alta "Klikkaa tästä".
Tunnuksenpoisto5.jpeg


5. Sinulle aukeaa HUOM! kohta, jonka alla olevan tekstin lukemista suosittelen ikävien yllätysten välttämiseksi. Luettuasi sen voit valita 'Tyhjennä tili'. Tunnuksesi poistetaan ja istunnon päätyttyä et voi enää kirjautua sisään.
Tunnuksenpoisto6.jpegOlemme aina iloisia, jos haluat kertoa miksi halusit poistaa tilisi. Se on ensiarvoisen tärkeää palautetta sivuston kehittämiseksi. :)
 
Last edited by a moderator:
Top