Kevät 2013

Taku81

Vauhtiin päässyt keskustelija
moi, tuli mieleen vilkasta tätäkin. ompa täällä kovin hiljasta. ootteko perustanu faceen jonku ryhmän vai missä olette? mähän käytäv kanssa facea ois kiva olla mukana jos jokin ryhmä on :)

onnea sannak tyttövauvasta :) ja maariselle tulevasta lapsenlapsesta :)

Meidän kuulumisia vähäsen. Roosakin täytti 4v, oli lastenkutsut ja juhlat lähisukulaisille niinku oonakin saanut pitää. on roosastaki tullut jo iso tyttö. Roosa käynyt elokuusta alkaen vain seurakunnan kerhoa, ei halunnut päiväkotiin enää kun oona aloitti koulussa eskarin. ei sitt väkisin laitettu ku oon kuitenki edelleen kotona, meidän nuorin iina on nyt 1v6kk. muskarissa kaikki kolme kävivät syksyn mutta nyt lähimuskari lopetettiin missä oona ja roosa oli niin kun joutus kuitenki viemään 25km päähän niin aloittavat nyt lauantaina lastentanssin, ehdotin että saa kokeilla muutaki ku muskaria niin kelpas toi. iina jatkaa samaa muskaria tuolla 25km päässä missä käyn hänen kanssa ma aamuisin kun roosa kerhossa. ai niin oona ja roosa kävivät syksyllä 10 kerran luistelukoulun, ei kuitenkaan kumpikaan oppinut luistelua vielä mutta paremmin meno jo sujui. harmi vaan kun ei vielä kunnolla talvi tullut ettei olla päästy jatkaan luistelua ulkona, toi koulu ku oli jäähallissa. uimisesta meillä kaikki lapset tykkää myös kovasti, välillä käyty uimahallissa. ei tosin onnistu uiminen vielä ilman kellukkeita mutta niiden kanssa roosakin pääsee eteenpäin.

muuten tässä oltu enimmäkseen kotosalla. meillä isommat innostunut kovasti pikkulegoista mutta leikkivät myös barbeilla, poneilla ja nukeilla. piirtämiset, askartelut ja maalamiset kiinnostaa myös kovasti. ihana ku oona ja roosa niin läheiset nykysin vaikka ikäeroa on 2v3kk :) toivon mukaan iinakin vielä otetaan leikkikaveriksi. kyllä välillä iinalle näytetään kirjaa tai muuta mutta ei kauheesti muuten leikitä. se kyll ärsyttää ku roosa välillä ihan kiusaa... muuten ihan hyvin menee, mun tekis mieli vielä yhtä lasta mutta mies ei ole suostunut, saa nähdä miten käy vai otetaanko sitt koira. meidän koirahan kuoli lokakuun lopussa syöpään :sad001
 

SannaKoo

Sanavalmis juttuseppä
Kukkuu Taku! Täällä ollaan, tuu takas vaan! :)
Ei meillä oo facessa mitään omaa ryhmää, mutta kait semmoisen vieläkin voi perustaa :wink

Meidän pikkumimmi on jo yhdeksän kuukautta, herttis! Ja niin on eri maata ku toi isoveljensä.. Joonahan oli maailman helpoin, Saana aivan järjettömällä temperamentilla varustettu raivotar! Äitini tuumii aina, että ihan ku kattelis aikaa 28v taaksepäin... taitaa se äiskän tyttö siis olla.
Elämä kyllä kummasti helpottui, kun tämä uhkarohkea mimmiläinen päätti alkaa liikkua kunnolla kasikuisena. Kävelyä vaille kaikki muut taidot check! Ja vauhti on jo kova tolla nelivedolla ja tukia pitkin kävellen, joten katsotaan vaan, niin ei varmaan päästä kuin kesän korville sen kävelynkin kanssa. Tainnut tällä äiskällä vähän tulla ikävä sitä rauhallista vauvaa, mitä esikoinen oli :wink

Joona on edelleen oma itsensä. Rauhaisa riekkuja, mutta 4v uhman riepoteltavissa. Isoveljenä se on oikein mainio, joskin nyt Saanan opittua konttailut, niin taitaa vähän raivostuttaa isoveljen leikkejäkin... Joona saattaakin mennä huoneeseensa oven taa tekemään jotain pikkulegopuuhia jne.
Joonan 4v neuvolamitoillakin kehtaa kyllä taas koreilla; 116cm ja 22kg. On se iso, äiskän jenkkifutari! :Heartred Tai omien sanojensa mukaan rekkamies. Kait niilläkin sitä tarvii kokoa olla :D

Vieläköhän me saatais tää palsta jotenkin tekohengitettyä? Vieläköhän sitä sais itsestäänkin irti, että tänne jaksais käydä naputtelemassa? Nyt tuntuu liian pitkältä ajalta taaksepäin kertoa kaikkea, mutta jos taas nipistäis vartin viikosta tms... Tuolla facessa kun tulee vaan seurailtua toisten feedejä, niin eipä sitä sitten tule juteltua.

Hiljattain kyllä tavattiin osaa joulunollaysiporukasta, tammikuussakohan se oli... Meitä oli koolla minä, Ailime, Bunni, Halipossu, Sinttukin oli tarkoitus saada paikalle, mutta ei sitten saatu. Kesällä kovasti toivon taas teiden kohtaavan Ampunkin kanssa, ihanaa, että yhteys säilynyt, vaikka välimatka onkin pitkä!

Oon nyt jotenkin aivan nostalgiatripillä täällä ja niin hurja ikävä teitä kaikkia! Kuudes vuosiko se nyt sitten jo on?? (Ja me muuten edelleen kirjoitellaan viime vuotiseen pinoon :D)
 

SannaKoo

Sanavalmis juttuseppä
Siis ei oo totta! Eikö muka toi mun edellinen viesti näy?!?! Aaaaaaaargh! Sen kerran, ku ihan ajan kanssa tänne tulin raapustelee, niin taivaan tuuliin häviää vaan... mur!

Tosina ika hiljaista täällä näkyypi silti olevan :D

(Amppu sais tulla kertomaan kyllä jänniä uutisia :wink)
 

Ailime

Puuhakas puhuja
Hei, mun puolesta voitais kyllä perustaa facebook-ryhmä, jos vaan innostusta on. Siellä tulee kuitenkin pyörittyä, täällä tosi harvoin. Olisi kuitenkin kiva päästä vanhan ihanan porukankin kanssa juttelemaan.

Ps. Täälläkin töpöttelee nykyään kohta jo 11-kuinen höppänätyttö. :)
 
Top