Kesäkuu :))

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Kesäkuu ja meidän vauvat täyttää jo puoli vuotta :) Ihan hurjan nopeesti aika kyllä menee!!
Uusia taitoja opitaan jatkuvasti ja kohta ollaan varmaan jo liikkeellä! Tänne kaikki kuulumiset, äidin, vauvan ja koko perheen! Nautitaan kesästä ja auringosta :Heartred
 

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Täällä tulee vasta loppukuusta 6kk täyteen, mutta liikkuminen on aivan mahdotonta. Tuo ryömii hetkessä olohuoneesta keittiöön ja siitä sitten eteiseen. Kaikki kukat ym on pitänyt jo nostaa pois lattialta. Tänään laitoin tytölle tuulipuvun päälle ja mentiin nurmikolle mönkimään :D

Ensimmäinen hammas on puhjennut nyt viime päivinä ja se on aiheuttanu keskellä yötä itkua. Muuten ollaan pysytty terveinä ja hyväntuulisina :)
 

Nipsu199

Satasella mukana keskusteluissa
Meillekin kuuluu oikein hyvää. Mitat eilen 67cm ja 7790g. Kaks alaetuhammasta on jo puhjennut. Kiinteitä syödään neljästi päivässä ja kaikki menee alas. Tytttö ei vielä oo oppinut ryömimään, ainoastaan kääntyily mahalleen on ihan mahdotonta. Osaa kyllä kääntyä selälleenkin, muttei jotenkin tunnu muistavan miten se tehdään, kun heti alkaa käännyttyään kitistä jotakuta kääntämään takasin selälleen.

Sitten kun noi unitaistelut sais loppumaan, niin elämä ois täydellistä....
 

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Minkälaisia unitaisteluja teillä on?
Meillä tuo tyttö on nukkunu pääasiassa todella hyvin 22-06 putkeen. Nyt vaan on ollut iltaisin ongelmia saada se nukkumaan ja nyt ilmeisesti tuon hampaiden teon takia alkanut keskellä yötä huutamaan. Kaksi edellistä iltaa on mennyt nukkuminen jonnekkin klo 23 kun väkisin pitää itseä hereillä, itkee, nauraa, leikkii, raivoaa.. kaikkea mahdollista. On yritetty laulaa, sylittää, ottaa olohuoneeseen, antaa olla itsekseen jne.

Ensin tarjosin sille tissiä kun alkoi heräilemään esim klo 2.00 yöllä, mutta sitten ajattelin, että en kyllä opeta sitä siihen kun kerta on nukkunut lähes puoli vuotta syömättä tuon 22-06 välin. Nyt sitten otan vain syliin ja heijaan takaisin uneen, on onnistunut..

Toivottavasti on ohimenevää meillä tämä..
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Hilla83 - Täällä neiti myös protestoi usein nukkumaankäymistä, varsinkin päiväunia. Vauvan uneen vaikuttaa niin monta eri asiaa ja kausittain vaihtelee, välillä nukkuu paremmin ja välillä taas on vaikeuksia saada nukkumaan ja sitten vielä heräilee.. Oon yrittänyt vaan rauhoittaa tytön syliin ja siirtää unisena sänkyyn.. välillä nukahtaa jopa itsekseen, välillä taas saa nostaa monta kertaa syliin rauhoittumaan ennen kuin nukahtaa sänkyyn.
Meillä varmaan aika auttaa :) Nyt varsinkin kun lähteny enemmän liikkeelle, niin sekin vaikeuttaa nukkumaan rauhoittumista..

Mitenkäs päin teillä muilla nukutaan ? Meillä tyttö pyörii ihan hirveesti nukkuessaan ja välillä nukkuu aamulla pää jalkopäässä massullaan, vaikka oikeinpäin ihan kyljelleen jäänyt :) Tuo mahalleen kääntyminen onkin ihan mahdotonta.. vaipan vaihdossakin vähän haatetta, kun ei millään viihtyisi selällään hetkeäkään.. Ja nyt alkanut nukkumaan yötkin massullaan.

Liikkeelle on lähdetty täällä peruuttelemalla :)
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Tosta mahalleen kääntymisestä vielä, eilen oltiin neidin kanssa vaunulenkillä, niin eikös siellä vaunuissakin pitänyt kääntyä massulleen :D Sitten kun hokas sen, niin sitten ei muuta tehtykkään kun oltiin massullaan pää pystyssä ihmettelemässä, vaikka oli väsynyt.. Aina kun selälleen käänsi, niin hirveä huuto.. Ja takaisin massulleen!
Pitää vissiin luopua nyt tosta vaunukopasta ja vaihtaa ratasosa :wink Tyttö kyllä mahtuisi vielä hyvin kopassa nukkumaan, mutta ei taida maltaa..
 

Nipsu199

Satasella mukana keskusteluissa
Se unitaistelu on semmosta järkyttävää huutoa ja kitinää, joka ei millään lakkaa. Siinä on omat hermot ja uskonpuute lähellä.

Meillä ollaan oltu rattaissa jo muutaman viikon, toimii hyvin kun neiti näkee ympärilleen ja siinä on myös mukava nukkua sekä viileämpi olla.

Nukkumisasennot on millon mitäkin, välillä nukahdetaan yhtäkkiä kyljelleen, toisinaan on sellanen tuhtausasento, sitten sammakkoasento, poikittain, mahallaan ei kyllä nukuta, mutta muuten kaikki on mahdollista ;-)
 

Hilla83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Meillä nukahdetaan kyljelleen tai selälleen jos on oikein väsy. Muuten pyöritään ja pyöritään ja nukahdetaan johonki sängyn nurkkaan aina mahalleen.

Meidänkin tyttö hoksasi ettei siellä vaunuissa olla selällään! Jouduin monta kertaa kääntämään sen takasin selälleen ja sitten nukahti..
 

Isabell

Näppärä viestien naputtelija
Täällä on kanssa lähdetty ryömimään, vauhtia riittää! Pyörii, hyörii, menee eteen ja taaksepäin ryömimällä.. Kovasti hymyilee ja naureskelee, nyt jopa itsekseen leikkiessäänkin oikein tirskuu naurusta :) ihana!
Mitenkäs teillä meni juhannus ? Me oltiin neitosen kanssa ensimmäistä kertaa yökyläilemässä viikonlopun yli ja hyvin meni :) Tuttipulloon ja nokkamukiin kovasti totutellaan.. Mitenkäs Hilla83 ootteko totutelleet jo tuttipulloon, vai vieläkö imetät ? Onko yöt rauhoittuneet ?
 

MPOP

Kommentoinnin ninja
Meillä on kans kääntyily nyt aika hurjaa, monta kertaa pitää kääntyä selältä mahalleen ja toisinpäin. Masulla ollessaan yrittää hirveesti ryömiä eteenpäin, mut ennemmin vaan pyörii navan ympäri ja peruuttaa. :D Eli vielä ei vauhti päätä huimaa.

Meillä on nukuttu nyt monena yönä peräkkäin 21-6 heräämättä ja rytmi on muutenki aika sama joka päivä. Päivällä ei tosin enää nuku ku jotain 45 min-tunnin unia pari-kolme kertaa päivässä, eli valvoo päivällä aika paljon. Jonain yönä jos on herännyt oon antanu vähän vettä ja lykänny tutin suuhun ja tyttö vaipuu takaisin unten maille. Viime yönä heräs puol 1 aikaan jollottelemaan ku oli kuuma, otin vaa yöpuvun pois, vettä annoin, tutti suuhun ja takasin nukkumaan. :)

Ruokaa menee kans hyvin, tai nyt ku on ollu kuumemmat säät nii soseita ja puuroa syöny vähän huonommin, mut normaalisti menee puuro aamulla ja illalla hedelmä- tai marjasoseen kera ja sit lounas- ja päivällisaikaan menee sosetta ihan kunnon annos. Välipalat on annettu maitona vielä. :) Meillä onki seuraava neuvola sitten elokuussa 8-kuukautistarkastus, mut viimeks 6-kuukautisneuvolassa oli mitat 64 cm ja 6680 g.
 

Nipsu199

Satasella mukana keskusteluissa
Tuli yhtäkkiä mieleen, että onko meillä joulukuisilla se Facebook-ryhmä vai ei? Ja mikähän se ois nimeltänsä? ;-)
 
Top