Mitäs nykyään sanotaan vihreästä kakasta? Lueskelin paljon vanhoja keskusteluja jostain 2004-2010 luvulta, mutta en löytänyt mitään ns. nykyaikaista keskustelua/ohjetta aiheesta. Meillä syödään siis pelkästään korviketta ja annettiin Arlan luomukorviketta n. kuukauden verran. Kakka oli keltaista, mutta todella kovaa ja vauva (nyt 7 vk) itki joka kerta kakatessa. Lisäksi pukluja tuli todella paljon. Vaihdettiin 4 päivää sitten Tutteliin ja kakasta tuli löysempää eikä enää tarvitse itkeä toimituksen aikana. Puklailukin on mielestäni vähentynyt. Tänään kuitenkin tuli ryynimäistä vihreää ja löysää kakkaa. Ei kuitenkaan vettä vaan mielestäni normaalia koostumukseltaan. Väri vaan oli tosiaankin vihreää. Tuttelia tuntuu menevän enemmän kuin Arlan luomua, mikä toisaalta on kai hyvä (?) koska viimeksi neuvolassa sanottiin, että vauva syö liian vähän.
Voiko olla, että Arlan ruoka oli tuhdimpaa ja siksi täyttävämpää ja aiheutti sekä puklut että kovan mahan. Tutteli olisi siis kevyempää ja sitä menisi enemmän, mutta toisaalta "imeytyy" paremmin, koska ei tarvitse puklata. Imettävillä kakan värin vaihdokseksi ehdoteltiin liiallista etumaitoa eli ns. kevyempää maitoa. Voisiko siis olla, että tuhdimman vaihto kevyempään aiheutti värin vaihdoksen?
Seuraillaan täällä nyt muutama päivä ennen neuvolaan tai lääkäriin soittoa, koska muuten vauva vaikuttaa tyytyväiseltä. Haluaisin vaan kuulla, onko muilla ollut samoja oireita ja mitä teille on ohjeeksi sanottu.