Joulukuun höpinät :)

iines*

Puuhakas puhuja

Heips taas. Törmäsin aiheeseen muualla ja aloin miettimään...kun tekis mieli lähtee johkin pikku reissuun.. Niin mites tosiaan ne ruokailut ym sujuu?? Onks kukaan käyny laivalla tai muuten jossain reissussa, ehkä lentänytkin? 

Vähän tossa jo kattelin laivamatkoja mutta jotenki tuntuu hankalalta kun osuu lähdöt ja tulot just puuroaikaan. Ja mites noi puurot ylipäätään ku ei pääse ite mikrottaan... Ja maidot.... Ja kun on toi allergiakin.. Onks tää oikeesti niin hankalaa vai kuvittelenko nyt vaan?? :D

 

vitsukka830

Näppärä viestien naputtelija
lentämisestä kokemusta yhden reissun verran(kotimaassa) että hyvin meni... tosin en osaa kuvitella meijän tyttö esim kolmen tunnin lennolle koska ei pysyisi paikoillaan millään! mutta tuo tunti meni hyvin, evästä mukaan ja nousut ja laskut mussutettiin jotain tai juotiin vettä pillillä että tulee nieleskeltyä ja korvat ei kipeydy...ei olla oltu reissujen aikaan kauheen tarkkoja ruokailuista silleen että jos sattuu esim olemaan puuroaika niin saatetaan tollasessa tilanteessa syödä vaikka leipää ja juoda vettä/maitoa tuttipullosta, nokkiksesta tai pillillä mukista. ulkomaille tekis itekin mieli, mut tosiaan en tiedä kuinka varovainen saa olla syömisistä siellä...ihan tämän raskaudenkin takia.
 

Korianteri

Satasella mukana keskusteluissa
No nyt liippasi aihe niin läheltä, että pakko vähän tässä välissä kirjoitella :)

Eli siis aiemmin sanoin plussanneeni ja la on siellä elokuun lopulla, 29.8. paikkeilla vois olla, en vielä tiedä niin tarkasti... Eli varmaankiin liityn kohta myös niihin eloikuisiin kun täällä on niin hiljaista :)

Mutta siis, reissu on tulossa ensi viikolla. Eli edessä 5 tunnin lento ja viikko Egyptissä. Vuodenikäisen kanssa ja raskaana, pahoinvoivana... No lennot ovat kummatkin (meno ja paluu) päivällä, joten ei kovin aikaisin tarvi herätä. Minä otan itselleni reilusti hedelmiä ja purkkiruokia jonkin verran. Puurot oon ratkaissut siten, että niitä pussukoissa olevia pikahiutaleita laukkuun, kuumaa vettähän saa joka huoltsikalta, lentokentältä ja koneesta. Meillä juodaan tosi mielellään myös smoothieita, Mehukatin hedelmävälipaloja ym. Käsittääkseni ne ei ole niin tarkkoja noidan mukaan ottamisesta kun lapsen kanssa matkustaa.

Laukkuihin sitten pakataan lähes koko viikon varalle ruokia, hedelmäsoseita ja puurohiutaleita, sekä sitten otin purkillisen maitojauhetta, jota voi sekoitella veteen.

Kyllä tää vähän jännittää miten onnistutaan, mutta nyt ollaan menossa eikä perua voi :) Keväällä jouduttiin perumaan, kun poika oli pienenä niin kipeä ja allerginen...

Ja siis lasta jännitän nyt vähemmin kun tätä omaa oloa, voimat on ihan loppu ja tasainen kuvotus koko vuorokauden ympäri. Ei se siellä paikan päällä niin haittaa, mutta matkapäivät voi olla aika rankkoja. Neuvolassa sanoivat vaan, että maitohappobakteeria ja normaalia varovaisuutta ruokien kanssa ja kaikki menee hyvin. Toivotaan!

Hyvää tätä vuotta nyt kaikille! ...pitäis vissiin avata uusi ketju taas...
 
Top