IVF/ICSI-hoidoista plussanneet

kookos

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kiitos ketjusta! :) Itellä tosin vasta niin alkutekijöissään (4+2) etten ehkä vielä tohdi täällä kovin aktiivisena olla.. en osaa oikein mieltää edes että oisin raskaana. Mutta seurailen tiiviisti taustalla!
 

Blanca

Puuhakas puhuja
Toivon sydämestäni että kaikki siirtyy tänne jossain vaiheessa . :wink Kiitos ketjusta vastavirrassa.
Olen selaillut noita muita ketjuja missä plussanneita mutta jotenkin tuntuu että kun tämä ei ole ollut helppo tie, niin en pysty samaistumaan kaikkiin juttuihin. Hoitojen avulla raskautuneilla on varmasti omanlaisensa tuntemukset läpi koko yritysajan ja raskauden.
 

liljatar

Tietävä tietäjä
Elomammat 2018
Mukana myös! Kiitos ketjusta! :) 5+4 eikä oikein vielä uskoa, et tää on totta!

Ihan ekana haluan avautua, just siitä, ku ns normaalisti raskautuneet ei vaan ymmärrä. Miten voiskaan, kun ei oo samaa kokeneet.. Mut silti.. Yhessä ketjussa yks avautu, kuinka haastavaa oli tulla raskaaksi, kun vasta neljännestä kierrosta onnistu!! Mit vit??!?!! Multa ei hirveästi sympatioita herru tollasiin toisia ajattelemattomiin kommentteihin varsinki, ku ite tahon ajatella vähä liikaaki välillä muiden tunteita.. Ugh! Olen puhunut :)
 

vastavirrassa

Asioista perillä oleva
Aina ei pysty samaistumaan, eivät he meidän kokemuksiin tai ajatuksiin eikä päinvastoin. Ja muutenkin on mun mielestä hienoa että jokaisen ei tarvitse hoitoketjusta hajaantua johonkin, vaan voidaan yhdessä kulkea tätäkin matkaa. :)
 

Maleen77

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kiitos Vastavirrassa sinulle kun loit ryhmän. Liityn mukaan minäkin. En osaa ajatella vielä liittyväni noihin elomammoihin 2018, kun näitä kokemuksiaan on helpompi jakaa just teidän kanssa.:Heartred

Bear87 jos oot täällä, niin mulla on myös aivan järkky pahoinvointi. Huimausta ei kylläkään oo. En ole vielä töissä kertonut raskaudesta ( en kyllä muillekkaan) joten välillä joutuu hankaliin tilanteisiin pahoinvoinnin vuoksi. 12vkon jälkeen pitäisi helpottaa, toivotaan niin.

Tiistaina ultra jota tässä jännäilen.

Maleen 9+3
 

jennis

Piirimestaruustason postaaja
Toukomammat 2018
Kiitos ketjusta!

Täällä rv 22+3 ja vieläkin pelko siitä, että mitä jos tämä otetaankin pois :sad001 Rakenneultrassa sanottiin olevan ihan normaalia tuntea näin, etenkin kun on toinen lapsi kyseessä ja tietää, miltä se rakkaus omaa lasta kohtaan tuntuu :)
 

vastavirrassa

Asioista perillä oleva
Mulla viikkoja nyt 15+3 ja pahin väsymys yms on helpottanut mutta hämmentää kun on päiviä jollon tuntuu että hengästyy todella helposti ja on sellaista tietynlaista voimattomuutta. Töissä en näitä (no hengästymistä jossain määrin) niin huomaa, mutta kotona ja vapaapäivinä kylläkin. Verenpaineet mulla on normaalistikin matalat joten ne on varmaan entistä matalammat ja hb:kin saattaa olla jo alle 120..

Lisäksi taas tällä viikolla on tullut tuhruvuotoa ihan suojaan asti. Sykkeet löytyy dopplerilla ja kuulostaa hyviltä. :Heartred Jotenkin oon ehkä repiny nää vaan päivän stressin aiheiks.. Tiistaina neuvolalääkäri niin pitää siellä pohtia asiaa lisää.
 

Jopsukka

Vauhtiin päässyt keskustelija
Maleen tsemppiä pahoinvoinnin kanssa ja hurjasti tsemppiä ultraan :)

Vastavirrassa tsemppiä! :)

Jopsukka
 

Sarahe

Jostain jotain jo tietävä
Vastavirrassa minullakin on tuota hengästymistä ja voimattomuutta välillä, välillä ei jaksais portaita nousta. Muistelen, että edellisessä raskaudessa oli myös. Nyt rv 14+3.
 

vastavirrassa

Asioista perillä oleva
Vastavirrassa minullakin on tuota hengästymistä ja voimattomuutta välillä, välillä ei jaksais portaita nousta. Muistelen, että edellisessä raskaudessa oli myös. Nyt rv 14+3.

Mulla ei viimeks mielestäni ollut tämmöstä ja siks oonkin niin pihalla että mitä oikein tapahtuu. Hyvä kuulla joltain muultakin että lienee ihan normaalia. :)
 

Blanca

Puuhakas puhuja
Vastavirrassa mulle nt uässä sanottiin että mulla on istukka edessä ja hieman kohdunsuun päällä mutta muutaman viikon päästä hyvin todennäköisesti istukka siirtyy ylemmäs kun kohtu kasvaa. Tästä saattaa tulla pientä vuotoa mutta se on vaaratonta. Mietin että voiko sulla olla jotain sellaista kun olet vähän edempänä kuin minä. Minulla rv13+0.
Onneksi tosiaan on pahimmat pahat olot hellittäneet ja jaksaa taas suht normaalisti tehdä päivän asioita. Aiemmin meni jotenkin ihan autotunella vaan läpi ne jotka oli pakko tehdä.
Kiva että täällä on jo nyt näin monia. :)
 

MiuMau79

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Heinämammat 2018
Tosi kivaa että täältä löytyy tuttuja! Tutuilta te jo tunnutte kun ollaan niin pitkään jo näillä sivuilla pyöritty ja jaettu kokemuksia! :)
Mulla on ihan karmee olo, 24/7 öklötys, pyörrytys ja väsy. Jouduin ihan sairauslomaa hakemaan kun ei kerta kaikkiaan kykene mihinkään.
Tänään hain apteekista pahoinvointirannekkeet. Ihan kuin ne hiukan auttaisi! Tai sitten on vain lumevaikutusta :D
 

marrasmai

Vauhtiin päässyt keskustelija
Heinämammat 2018
Jospa minäkin tänne liittyisin :)
Luin koko tuon toisen ketjun läpi omaa hoitoa piinaillessa mutta en oikein kunnolla uskaltautunut mukaan keskusteluun kun oli tilanne pitkään niin epävarma.

Nyt menossa 12+5 ja edelleen pelottaa joka vessakäynnillä ja kaikki krampit ja tuikkaukset vähän säikäyttää. Vaikka kuinka näki nt-ultrassa että kaikki on hyvin, niin ei uskalla vielä luottaa. Sain myös ultran jälkeen illalla vähän ikäviä kramppeja joita on vähän ollut tänäänkin, ja tietty sitäkin vähän stressannut kun ultraaja joutui murjomaan mahaa aika kipeästikin saadakseen meidän jumppa-väkkärältä niskaturvotuksen mitattua.
 

Noksu

Satasella mukana keskusteluissa
Hei!
Jospa minäkin tänne uskaltaudun..
Keväällä 2x inseminaatio tuloksettomana. Nyt syksyllä elämäni ensimmäinen munasolupunktio josta 12 alkiota pakkaseen. Tuoresiirrosta luovuttiin hypervaaran vuoksi. Ja sitten elämäni ensimmäinen PAS 14.12. Positiivinen raskaustesti 26 & 27.12 ja hcg 28.12 joka 350. Vaikea ymmärtää asiaa vielä ja aika alkuvaiheessahan tässä ollaan joten oireitakaan ei juuri ole. Varhaisultra minulla on 23.1.
Tsemppiä teille kaikille!
- Noksu 4+2
 
Top