!!HUOM!! TIEDOTE SALAISISTA RYHMISTÄ JA FB-RYHMISTÄ JA HIEMAN MUUSTAKIN

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti ReginaVeritas, 11 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Viime aikoina olen saanut paljon kysymyksiä liityen salaisiin ryhmiin ja FB-ryhmiin ja on tullut ilmi, että monella on näistä asioista epäselvyyksiä. Tässä on nyt näihin asioihin liittyen pieni kooste. Mikäli sinulle jää vielä näihin asioihin liittyen epäselvyyksiä, voit kysyä lisäkysymyksiä vaikka tässä. :)

  1. Salaiset ryhmät ovat ryhmiä foorumilla, eivät Facebookissa. Vau.fi tai vaufoorumi EI ylläpidä keskusteluryhmiä Facebookissa. Vau.fin ainoat Facebook-sivut ovat nämä: https://www.facebook.com/vaufi?fref=ts

  2. Moderaattorit tai muut ylläpitäjät eivät millään muotoa 'työnsä puolesta' tiedä mahdollisista laskettujen aikojen Facebook-ryhmistä.

  3. Salaisten ryhmien säännöt ovat luotu salaisten ryhmien jäsenien 'turvaksi'. Salainen ryhmä ei ole salainen, jos sinne pääsee kuka hyvänsä. Salaisten ryhmien säännöt on luotu yhteistyössä teidän käyttäjien kanssa.

  4. Kun käyttäjä on kerran lisätty salaiseen ryhmään, ei häntä sieltä ylläpidon toimesta poisteta, ellei käyttäjä itse, tai joku muu salaisen ryhmän käyttäjä, näin pyydä. Ylläpidolla ei ole resursseja valvoa salaisten ryhmien kirjoittajien viestimääriä.

  5. Foorumilta, lasketun ajan ryhmästä tai edes salaisesta ryhmästä ei siis 'lennä pois' vähäisen viestimäärän takia. Salaisesta ryhmästä poistetaan vähäisten viestimäärien takia, salaisen ryhmän käyttäjien pyynnöstä. (ks. kohta 4.). Mahdolliset muut seuraukset, kuten bannaus foorumilta tai käyttäjän poisto ylläpidon toimesta eivät koskaan tule yllätyksenä käyttäjälle. Banni tai käyttäjänimen poisto seuraa, jos käyttäjä toistuvasti rikkoo sääntöjä tai muuten käyttäytyy asiattomasti foorumilla. Vain selvä mainosprofiilit poistetaan automaattisesti. Oikeat käyttäjät saavat useamman varoituksen ennen bannin tai käyttäjänimen poistoa, eikä ketään poisteta hänelle asiasta kertomatta tai ilman varoitusta.

  6. Facebook-ryhmien mainostus on kielletty. Kiellettyä on siis jakaa foorumikeskusteluissa tai omassa profiilissaan tietoa Facebook-ryhmistä. On myös kiellettyä 'huhuilla' tietoa facebook-ryhmistä (esim. 'Jos joku tietää hyvän fb-ryhmän niin laittakaa yksityisviesti). Tämäkin luetaan mainostamiseksi.

  7. Facebook-mainoskielto ei kuitenkan koske yritysten tai yhdistysten informaatiosivuja, eikä kirppissivuja.

  8. Mikäli sinulla on asiaa ylläpidolle, on suotavaa olla suoraan yhteydessä ylläpitoon. Ketjuja on foorumilla tuhansia ja vaikka kuinka ylläpito yrittää aktiivisesti seuloa niitä, ei yksinkertaisesti ole mahdollista kaikkia tarkastella kunnolla ja tavallisiin ketjuihin kirjoitetut viestit ylläpidolle saattavat herkästi hukkua.
  Last edited by a moderator: 11 joulu 2020

Jaa tämä sivu