Täällä joku muukin taisi jo sanoa saman, mut itselläni edellisen päivän ruoka ei mene alas, tai siis ei edes sama ruoka mutta uudelleen valmistettuna. Jos eilen söin aamulla munia, tänään ajatuskin munista oksettaa.. Normaalisti syön tosi rutiininomaosesti "samoja" ruokia eri aterioilla, eli välipala on joka päivä sama ja arkisin samat arkiruoatkim pyörii. Nyt kuitenkin jos teen kanaa (ja siitä tulee itselleni aina kolme ateriaa siitä paketista) jää ne kaksi viimeistä ateriaa syömättä koska kanaa ei voi syödä pitkään aikaan sen jälkeen kun sitä kerran syö.
Näin ollen, olen joutunut tekemään jotain ihan outoja safkoja itselleni, ja oon ottanutkin tän seikkailuna uusien ruokien ihmeelliseen maailmaan! Eilen söin tomaattikeittoa. Viimeksi söin sitä 12-vuotiaana isäni valmistamana ja nyt ihan puskista tuli tunne et tekee tomaattikeittoa mieli..
Viinirypäleitä menee joka yö, pahoinvointi on voimakkainta öisin ja rypäleet ainoa välipala mikä menee silloin alas. Eli isoin himo, tai toisinsanoen tarve, on tummat viinirypäleet.

Eniten tuntuu oksettavan liha, ja tosi kasviproteiinipainotteisesti on alkuraskaus menty puhtaasti siksi että kana ja kala jotenkin ällöttää, en tiedä miksi..