Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ylliste Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  No siis salmonellahan häviää kuumentamalla ja tosiaan takaisin vedon kautta poistuvat kaupoista. Lähes kaikissa muiden maiden kananmunissa, broilereissa tai sianlihassa on salmonellariski olemassa, se on siellä ihan normaalia. Suomalaiset elintarvikkeet on lähtökohtaisesti salmonellavapaita.
  Mutta kuten todettua, raskaana ollessa kypsänä kaikki. Kantsii esim leipoessa muistaa, ettei nuoleksi taikinoita tms.
  Tuon mehun pastöroinnista en ole varma miksi sitä tehdään, mutta tällöin se säilyy varmiten eli varmaan pastöroimaton mehu voi sisältää jotain pöpöjä. Kyllähän kaikki kasvikset pitää pestä huolellisesti ja esim. ulkolaisia pakastemarjoja ja -vihanneksia ei saisi raakana syödä.
  Omaan makuun nää rajoitukset alkaa olla aika mittavia, mutta uskoisin että selviää kun vaan kaivaa sisäisen marttansa jostain ja lähtökohtaisesti suosii kotimaista.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Hannan Puuhakas puhuja Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  En tiiä onko tästä ollu jo puhetta, mutta maski :yuck: Oksennus meinaa lentää heti kun sitä yrittää laittaa naamalle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 3. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Oon niin tottunut maskeihin, kun töissä pakko käyttää asiakastyössä (ja kun pomo on paikalla:hilarious:).
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Mä en pysty enää juomaan limppareita. Liha etoo.

  Eilen iski kaupassa ihan jäätävä himo jogurtteihin. Kotiin ku menin nii ei enää tehny ees mieli. :hilarious:
 5. Matryoshka Jostain jotain jo tietävä

  Neuvolan terkka sanoi, että ei niissä mehuissa varmaan mitään riskiä ole, kun niitä ei ole siellä ruokaviraston suosituksissa mitenkään mainittu.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Plumeria Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Vielä ennen joulua käytin maskia töissä kolme viikkoa putkeen. Loman jälkeen kemiallinen haju tuntui voimakkaalta ja meinas aina laatta lentää kun yritin käyttää. En sitten ole töissä enää käyttänyt.
 7. Ciara Näppärä viestien naputtelija Maalisäidit 2020

  Menin ostamaan jotain kertakäyttömaskeja jotka haisee aivan kamalalle, en tiedä kiinnittäisinkö normisti huomiota mutta tällä hajuaistilla ei pysty pitämään niitä.. Maski kyllä muutenkin ahdistaa ja ällöttää kun ei saa raitista ilmaa..
 8. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Plääh, mä jouduin ottamaan tänään kesken 4veen hammastarkastusta maskin pois. Loppui totaalisesti happi, otettiin pieni ottelu ja lopulta 4veen tahto voitti :woot:. Vaikka tää nyt ei tähän ketjuun kuulukaan, niin voi kettu noita neljävuotiaita o_O. Hiukan jo tuli hoitajalta ja itseltä nauru kun kaikki mahdolliset keinot kokeiltiin, käski lopulta mennä kotiin kasvamaan puoleksi vuodeksi :hilarious:. Mutta tosiaan ei pienintäkään urheilusuoritusta voi maskin kanssa tehdä, ihan hirveetä :wtf:
 9. kie-lo Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Pahoinvointi on vähän laantunut ja tilalla on suorastaan pakkomielteiset himot. Näen joka yö ruokaunia, ja herättyäni haluan kyseistä syötävää HETI :woot: eilen se oli suklaajätski, ja nyt valvottaa himo gorgonzolapizzaan... Enkä edes saa sitä. :angelic:
 10. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Kyllähän pitsassa voi hompparia syödä, kun siinä ne kuumennetaan kuplivan kuumiksi. Että eikun tilaamaan! :)
 11. Monstera11 Oman äänensä löytänyt

  Mulle ei oo vielä tullut mitään suuria himoja/ällötyksiä. Tai kahvi tulee melkein joka kerta ylös, mutta silti olen sitä juonut.
 12. Sundiu Näppärä viestien naputtelija

  Mua on ruvennut ällöttää ihmisten hengitys, siis vaikka mieskin ois justii käyny hampipesulla ja kurlannu suuvedellä nii mua jopa metrin päähän käy nenään muka joku haju ja aivan ällöttää, ei siis ole huono suu hygienia tai ennen haissu ,nyt vain oon pistänyt merkille että oksu meinaa tulla ku haistaa, samoin oman esikoisen hengitys muka haisee vaikka ei yleensä haise:hilarious::hilarious: pahinta on se ku en pysty pussaillemaan ilman että ällöttää, yritin tästä hienovaraisesti sanoa miehelle että tää on ohimenevä juttu:smiley-ashamed008:laughing001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Plumeria Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Jos mies syö raakaa sipulia/valkosipulia niin en haluis nukkua yötä samassa tilassa :oops:
  • Hauska Hauska x 1
 14. Sundiu Näppärä viestien naputtelija

  Hyi joo ei!!! Aivan hirvittävää:dead::hilarious:
 15. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Ekassa raskaudessa miehellä oli viä alaviisurit ja sanoin et kun sen henki haisee kuolemalle et pitää mennä oikeesti hammaslääkäriin poistattaan ne. No ekan jälkeen ei viä helpottanu mut kun toinen leikattiin nii sieltä pääs mädät pois nii ai että rupes henki tuoksuun raikkaalle.
 16. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mä olen himoinnu pitsaa ihan sikana. No tänään sit hyvän nt- ultra kuulumisten kunniaks haettiin. Oli ihan sika hyvää mut hyi yök mikä olo ollu loppu päivän. Jumalaton närärästys ollut koko loppu päivän. Ei siis pitsaa taas vähään aikaan.
 17. kie-lo Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Tämän hetken himot on kanasalaatti ja appelsiinimehu. Jälkimmäinen ei ilmeisesti ole litroittain juotuna sitä terveellisintä, mutta rakastin tuota jo ennen raskautta ja sitä kuluu litra päivässä. :sorry: No, aiemmin himot olivat sipsejä, dippiä, hampparia... Niihin verrattuna ei kai niin paha.
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Pipana93 Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Tällä hetkellä voisin elää pelkillä sipseillä ja limpparilla :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Jolie Jostain jotain jo tietävä

  Joo, sipsit on kyllä sellanen mitä tekee koko ajan mieli mutta myös jäätelö Just jostain luin uskomuksia, että poikaraskaudessa tekee mieli suolaista ja tyttöraskaudessa taas makeaa. En enää usko, kun viimeks oli sama juttu. Sillon oli vaan sipsit ja lakut, mitä teki mieli. Jospa rakenneultrassa selviäis, että kumpi tänne on tulossa tällä kertaa
 20. Pipana93 Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Kun esikoista odotin oli myös sama että himoitsin sipsejä, karkit niinkään ei maistunut. Esikoinen on tyttö.