Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Vargynja, 25 syys 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Poison Ivy Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Kesämammat 2017

  Tekisi mieli syödä tahinia, varmaan siksi ettei saa.
 2. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Mulla ei ole ollut muita himotuksia kuin vichy/kivennäisvedet, hedelmät ja vaalea leipä (esim Fazerin karpalo-cashew ciabatta :P). Ällötyksiä taas oli alkuraskaudessa liha. Mulla oli kerran töissä lounasruokana sellainen ihanaa pitkään haudutettua liha-kasvispataa, mutta ei meinannut upota sitten millään :D Nyt ei ole enää himotuksia tai ällötyksiä :) Liittyyköhän ne enemmän alkuraskauteen...?
 3. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Namituvan salmiakkeja olen katsellut sillä silmällä, mutta en ole raaskinut ostaa melko kalliin hinnan takia. Myös postikulut heidän omasta nettikaupastaan oli melko korkeat. Lähimpänä meitä löytyy Citymarketista rakkaussalmiakki-nimistä tuotetta, mutta siellä 150g pussi maksaa 6,5€, joten kilohinta on todella korkea :D Täytyy ehkä silti jossain vaiheessa ostaa, varsinkin jos ovat tosiaan hyviä :)
 4. soutaja Oman äänensä löytänyt

  Kiiwi ja kaikki mitkä ovat mahdollisimman kirpeitä
 5. Sofia. Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Jos joku vielä salmiakkia himoitsee, niin myös Fazerilla on nykyään glykyrritsiinitön salmiakki. Tämä 70g pussi ei sisällä glykyrritsiiniä: Salta Katten 70 g – Fazer Store FI Sain tästä vinkin kaverilta ja varmistin Fazerin asiakaspalvelusta asian. Tuota karkkia myydään myös isoissa pakkauksissa, mutta siinä on sitten eri resepti eli niissä on glykyrritsiiniä!
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Oi, kiitos vinkistä! Näitä täytyy ostaa heti viikonlopuksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Puukiipijä Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Kaikki tulinen maistuisi. Chilit esim. kastikkeissa ja jalopenocheddartikut. Nyt raudanpuutoksen vuoksi tekee mieli jauhoja (erityisesti karheita jauhoja, kuten speltti ja ruis), sekä hiutaleita. Näitä rouskuttelisin sellaisenaan jos voisin. Gluteeni ei sovi minulle ollenkaan, eikä vehnä missään muodossa. Siispä olen rouskutellut hyvin pieniä määriä kaurahiutaleita... Mieliteot eivät sovi kropalleni joten pakko taistella niitä vastaan.

  Kasvispainotteista ruokaa tekee enemmän mieli, värikkäitä rehuja monessa muodossa, sekä laadukasta lihaa, kuten peuraa. Erityisesti alkuraskaudesta sian liha oli ällötys, samoin kaikki kaupan marinadit. Nyt maistuu ihanalta banaaniletut, kermavaahto ja hedelmäsalaatti.