Eli itse poimitut, kotimaiset pakastemarjat.. Pitääkö nekin todella keittää vaiko onko niissäkin noroviruksen vaara, kuten ulkomaisissa? ;O
Puuh, lukaisin vaan Liberoista, että marjat pitäisi keittää ennen syömistä? Olin että whaaat, taas jotakin mitä en ole tiennyt ja taaaas pitää tarkkailla tarkemmin [:D]
Itselläni tässä ruokavalion "keventämistä".. Paino nousee ja neuvolassa sanoivat, että voisi vähän tarkkailla mitä syö.
Olen lisännyt vihanneksia/kasviksia paljon ruokavalioon ja taistellut karkkihimoja ja muuta hirveän epäterveellistä vastaan.
Nyt ajattelin alkaa nauttimaan tiukan paikan tullen marjasmoothieta, mutta tuntuisi turhauttavalta aina keittää niitä marjoja [&:]
Mitenkäs muuten säilykkeet, siis esim. ananas? Onko siinäkin jotakin vaaraa/huomioitavaa?
Tuoretta aina olen kannattanut, mutten viitsisi ostaa aina kokonaista ananasta kaupasta, kun ei tiedä tuleeko sitä kokonaan edes syötyä.
Kiitos, jos vastailette [:)]
Puuh, lukaisin vaan Liberoista, että marjat pitäisi keittää ennen syömistä? Olin että whaaat, taas jotakin mitä en ole tiennyt ja taaaas pitää tarkkailla tarkemmin [:D]
Itselläni tässä ruokavalion "keventämistä".. Paino nousee ja neuvolassa sanoivat, että voisi vähän tarkkailla mitä syö.
Olen lisännyt vihanneksia/kasviksia paljon ruokavalioon ja taistellut karkkihimoja ja muuta hirveän epäterveellistä vastaan.
Nyt ajattelin alkaa nauttimaan tiukan paikan tullen marjasmoothieta, mutta tuntuisi turhauttavalta aina keittää niitä marjoja [&:]
Mitenkäs muuten säilykkeet, siis esim. ananas? Onko siinäkin jotakin vaaraa/huomioitavaa?
Tuoretta aina olen kannattanut, mutten viitsisi ostaa aina kokonaista ananasta kaupasta, kun ei tiedä tuleeko sitä kokonaan edes syötyä.
Kiitos, jos vastailette [:)]