Hankinnat

Keskustelun 'Marraskuiset 2018' aloitti rosmarinaa, 8 maalis 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nannnskeli Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Komppaan kyllä täysin muita noihin fb-kirppareihin liittyen :D tosin en kyl muutenkaa niitä kauheesti käytä ku pää ei estä niitä av, yv jonotuksia
 2. IceTea Sanaisen arkkunsa ammentaja Marrasmammat 2018

  Tänään tuli ostettua HM:stä elämäni ensimmäiset äitiyshousut. Ja nää on niin MU-KA-VAT! En haluu enää pitää mitään muita housuja. :D
  • Tykkään Tykkään x 4
 3. Ma'Am Kommentoinnin ninja Syyskuunmammat 2015

  Joo, mäkin kärähdin joillekin tutuille siten, että ostin jotain vauvajuttuja fb-kirppikseltä. Siis kolme vuotta sitten. Ja itse täällä oon epäillyt, että yksi kaveri ois raskaana, kun osti semmosta, mitä en usko esikoiselle enää tarvitsevan... Vaarallisia noi kirpparit!
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Perhonen123 Kommentoinnin ninja Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Mitä kokoa ostit? Mietityttää meneekö ns. vanhojen kokojen mukaan vai kokeilitko?
 5. IceTea Sanaisen arkkunsa ammentaja Marrasmammat 2018

  En yhtään tiennyt mitä kokoa pitää ostaa joten lähdin kokeilemaan siitä koosta mitä normaalisti käytän ja se sopi heti. :) Kokeilin toki isompiakin, mutta ne eivät enää istuneet samalla tavalla.
 6. nannarii_ Kommentoinnin ninja Joulukuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Mä ostin lidlistä niiden mammahousut ja ne oli tosi mukavat. Mietin että voisi lähteä myös kirppareille metsästämään vaatteita itselleen ja vauvalle. Fb-kirpparit tosiaan on vielä poissuljettu kun en halua kärähtää tutuille ja puolitutuille. Saati omalle perheelle.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Liidalyydia Satasella mukana keskusteluissa

  Ai kamala liityn nyt tähän housuaiheeseen. Kävin toissapäivänä metsästämässä kirpparilla äitiyshousuja, jotka olivat kaikki joko liian pieniä tai aaaaivan liian suuria. Pettyneenä kotiin siis. Eilen suihkun jälkeen ahdistuin ja valitin puolisolle kun ei ole yhtään kotihousuja mitkä ei puristais. Onneksi sit muistin että hei mulla on kolme isoa muovipussillista vaatetta menossa kiertoon/roskiin ja siellä on venähtäneet pierukalsarit. Elämä hymyilee taas :D

  Mutta kyllä, mammahousut edelleen ostoslistalla :D
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Hauska Hauska x 3
 8. Annnika Kommentoinnin ninja Heinämammat 2016 Marrasmammat 2018

  Mie ostin tänään HM:stä äitiysshortsit, oli niin hyvässä alessa, et jos vaikka kesällä pitäis.
  Ja eipä noi kokomerkinnät niin pidä paikkaansa, et kannattaa vaan sovittaa jos mahdollista! Miulla saman liikkeen farkuista koko 34 ja nyt nää shortsit koko 38.
 9. Nannnskeli Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Mä en vielä vois kuvitellakaa laittavani mitää äitiysvaatteita päälle. Maha on ihan olematon, ainoastaa iltaisin turvonneena vois ehkä epäillä et siel joku on :D onneks on muutamat vähän isommat housut olemassa, ni ne menee viel ennen ku tarvii hankkii muita :)
 10. Maddy Puuhakas puhuja

  Mulla alkanu farkut puristaa tosi pahasti mut en vielä tahtos mammahousuja ostaa. Kotona sit lökärit jalassa :joyful:
 11. Cara* Sanavalmis juttuseppä Kesä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Mä oon liikkunut viime viikot lökäreissä. En oo paljoa jaksanut välittää. Pääasia, et on hyvä olla.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Jemilia Kommentoinnin ninja Toukoäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Marrasmammat 2018

  Sama täällä lökäreissä olen minäkin viihtynyt viime ajat :) Nyt reissuun laitoin mammafarkut jalkaan ja ne on kyllä tuntunut mukavilta jopa lentokoneessa istuessa.
 13. MaalisPapu Asioista perillä oleva Maaliskuunmammat 2016 Marrasmammat 2018

  Kävin eilen shoppailemassa hm: lta kahdet mammasortsit (yhdet tummansiniset ja yhdet farkut), sekä yhdet nilkkamittaiset vaaleammat kesäfarkut. Ens viikonlopuksi luvattu +20 niin toivottavasti pääsee jo käyttöön.
  Samalla sain vaihdettua aiemmin ostetut biksut, joiden yläosa ehti parissa viikossa käydä pieneksi. Tosin sovitus noin lähtökohtaisesti oli vähän haastavaa kun 2 v yritti koko ajan syöksyä sovituskopin reunan alta vapauteen.
  • Hauska Hauska x 1
 14. Puudeliini Oman äänensä löytänyt

  Mulla oli aluksi trikoinen liina mutta sillä ei voi kantaa montaa kuukautta. Hankin myös Manducan jossa sitten esikoinen tykkäsi olla. Sain kanto-ja säätöapua kantoliinatukihenkilöltä. Ostin sitten myös kudotun liinan mutta se ei ollut mun juttu. Ajattelin josko siitä voisin tehdä rengasliinan pikakantoihin.
  Meillä vauva ei yhtään viihtynyt vaunuissa.
 15. Cara* Sanavalmis juttuseppä Kesä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Tekis mieli liittyä noihin fb-kirppareihin, mut en haluais vielä jäädä kiinni....
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Ma'Am Kommentoinnin ninja Syyskuunmammat 2015

  Ha ha! Mä taas oon jo vaikka missä ryhmässä, mutta en kehtaa vielä ostaa mitään, etten jää kiinni. Popin ryhmässä menny jo muutama ihana windfleece sivu suun :D Musta ne on niin kauniita, että haluaisin nyt tälle toiselle ja todennäköisesti viimeiselle ostaa.

  Haalareista kun oli puhetta täällä tai siinä äitiyspakkausketjussa, joku kysyi, mitä kokoa kannattais ostaa, että vauva ei hukkuis siihen, mutta menis silti vähän pidempään. Musta tää on contradiction in terms, koska ainakin jos saa sellasen keskivertobeibin, joka on 50 senttiä ja reilu kolme kiloa, sille menee aluks 50-senttiset ja muihin se hukkuu. Koko 56 menee myös aika vähän aikaa, 62 jo vähän kauemmin, 68 jo sitäkin kauemmin. Poikkeuksiakin tietty on.

  Musta oli ihanaa, että oli sopivia vaatteita, ja meillä oli ohut haalari joka koossa, koosta 56 lähtien. Toppahaalaria tarvitsi etelässä huomattavasti vähemmän aikaa, ja välillä oli keskellä talveakin välikausikeli. Nää marraskuiset varmaan tarttee paksua haalaria jo heti alkuun, vai mitä meinaatte? Jos ois 56 ja 62 niin niillä pärjäilis ehkä?

  Mut joo... Esikoinen synty syyskuussa ja lähdin vielä synnärille flipflopit jalassa, että onhan marraskuu jo vähän eri juttu. Tarttee varmaan itsellekin hommata jokin lämmin takki, jonne valtava maha mahtuu...
 17. Maddy Puuhakas puhuja

  Ootteko kaikki hommannut kalliit emmaljungat tai aiotteko hommata vai onko jollain jotai halvempia ollut käytössä? Tuntuu aika pahalta laittaa yli tonni vaunuihin plus muihin sen varusteisiin. Ja jos käytettynä ostaa varsinkin tuntemattomalta niin ei oikein voi luottaa miten säilytetty ja varmaan silti suht korkee hinta. En siis vielä oo katellu mistään kirpparilta niitä.
 18. Jemilia Kommentoinnin ninja Toukoäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Marrasmammat 2018

  Meillä on ajatuksena ostaa halvemmat vaunut, ellei tulevat isovanhemmat ihan sekoa kun kuulevat uutisen ensimmäisestä lapsenlapsesta ja halua osallistua vaunujen hankintaan :)
 19. Nellidelli Jostain jotain jo tietävä Marrasmammat 2018

  Ostin viimesyksynä käytetyn setin, samaan runkoon saa vaunukopan ja kärryistuimen tai mikä se oikealta nimeltään olikaan :rolleyes::D merkkiäkään en enää muista, kun varastossa ovat olleet. Varmasti ovat hintansa väärtejä kalliit vaunut, en epäile, mutta väistämättä käy mielessä että huhhei, aika hyvää bisnestä kyllä vauvantarvikeilla ja varusteilla saadaan tehtyä.. :rolleyes:
 20. Annsku Kommentoinnin ninja

  Monta vuotta ite hyörinyt vaunujen parissa ja aika lailla myynti ilmoituksesta osaan jo sanoa onko miten säilytetty, viimeistään sitten paikan päällä vesipullolla suihkii kankaisiin ni pitäs mahdollinen home näkyä, kyllä yleensä päälle päin näkee miten säilötty ja uskaltaako ostaa :) turvaistuimia en uskalla toisilta ostaa, vaunut voisin ostaa mutta hyyyvin tarkkaan valikoiden, uutena kuitenkin ostetaan kun helppo myydä etiäpäin sit kun ei tarvi ja ite pidän kun kukkaa kämmenellä ni saa hyvät hinnat vielä muutaman vuoden päästäkin :) Mieluummin hyvät ostaa käytettynä esim emmaljungat ku noita kunert firkon yms halpiksia, ne hajoaa käsiin eikä oo turvallisia :sad001