Teen joskus itse, tulee tosi hyvää, mutta on aikamoinen häärääminen kunnon burgeraterian teossa. Aika paljon saa ostaa aineksia joita ei normaalisti muuten käytä (esim. majoneesia, sulatejuustoa), niin aika harvoin teen. Tykkään tehdä ihan alusta loppuun itse, sämpylät ja pihvit itse tehden. Vois kyllä joskus ostaa vaikka valmissämpylää, niin tulisi useammin tehtyä. Usein meillä kuitenkin tehdään ns. munahamppareita, eli ruisleivän väliin kananmuna, juustoa, leikkelettä, suolakurkkua... Siinä tosin se lihapihvi jää uupumaan. Hampurilaisella käydään suht harvoin, ehkä kerran kuussa. Hesessä yleensä, täällä ei ole muita hampparipaikkoja. Ravintolaan mennessä välillä tilaan hampurilaisen, ainakin tavallisimmissa ketjuravintoloissa, esim. Amarillossa, se on usein parempaa kuin pihvit.