Häiriöttömät itkuhälyttimet

Keskustelun 'Vinkkejä äidiltä toiselle' aloitti Kyfi7789910, 15 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kyfi7789910 Vasta-alkaja

  Hankinnassa olisi itkuhälytin. Mutta olen lukennut, että aika useassa tulee häiriöitä kuten äänet muualta tai yhteys katkeaa usen ja alkaa piippailla ja herättää vauvaa ym. Kiinostaisi muiden kokemuksia, mikä on ollut selvin itkuhälytin ilman muita taustameluja ja tyyppiviokoja kuten yhteyden katkeaminen. Muuta ominaisuudet eivät ole tärkeitä, kunhan kestää pakkasia ja äidin puolella ääntä voi säätää aika kovalle (käytän kuulokojeita).
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. bluebe Keskustelun kolmiottelija Marrasäidit 2020 Helmikuun äidit 2019

  Neonaten itkuhälyttimessä on tosi pitkä kantama, jopa 800m. Yhteys ei siis katkeile. Ja vanhemman hälyttimeen saa värinän eli jos ei kuule itkua niin värinän tuntee :) ja pakkasta on ainakin meillä kestänyt vaunujen sisällä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Meillä ollut kohta kolme vuotta käytössä philips aventin itkuhälyttimet, jotka ostettiin käytettynä. Ei ole kyllä mitään moitittavaa ja pakkasta kestää hyvin.
  Philips Avent SCD506 DECT Itkuhälytin, jollyroom edellämainitut meillä. Tykätään kyllä eikä ole koskaan ollut mitään häiriöongelmia.
 4. Chum Puuhakas puhuja Joulukuiset 2021 Helmiäidit 2020

  Meillä myös Philips avent hälytin, samannäköinen kuin ylläolevassa linkissä. Meillä on neljä vuotta vanha malli, en tiedä onko jotain päivityksiä tullut. Mutta hyvin on toiminut. Päivittäin käytössä, ja parvekkeella säällä kuin säällä meidän lapset nukkuneet. Käytetään verkkovirralla pääasiassa, mutta saa myös paristot/ladattavat paristot.
 5. Lady Alice Seurustelun sensei Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Meillä käytössä Capidi itkuhälyttimet. Hyvä kantama, ei häiriöitä, värinätoiminto löytyy ja todella simppelit käyttää. Molemmat yksiköt toimii ladattuna, eli puhelimen tapaan ladataan akku, eikä tarvi siis olla kokoajan verkkovirrassa tai vaihdella pattereita. Viisi valopistettä kertoo akun määrän. Jos akku pääsisi loppumaan tai tulisi jokin häiriö niin vain vanhemman yksikkö hälyttäisi, eli lapsen olisi ihan hiljaa. Lisäksi laturin päätä voi käyttää yövalona. Molemmilla lapsilla on meillä omat hälyttimensä, ja eivät ota toisistaan häiriöitä, vaikka ovat samaa mallia ja lähekkäin toisiaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Elea82 Näppärä viestien naputtelija

  Meillä myös Capidit. Aikaisemmin oli muulla merkillä ongelmia kantavuuden kanssa, mutta nämä toimivat loistavasti kivitalossa! Kantavuutta riittää mukavasti muutenkin jolloin yksin lasten kanssa ollessa on voinut lasten nukkuessa käyttää iltaisin koiran. Helpottaa arkea enkä pahaa sanottavaa keksi.
 7. Lilyofthevale Piirimestaruustason postaaja Joulumammat 2018

  Meillä on Padwicon itkuhälytin ja oon ollut täysin tyytyväinen. Tein aika paljon vertailua ennen ostoa. Ei ole ollut häiriöitä, molemmat yksiköt ladattavat, ilmoittaa, jos akku loppumassa ja hyvä kantama.
  • Tykkään Tykkään x 1