Entäs flunssa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti hellokitty-, 31 joulu 2009.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. hellokitty- Tuttu foorumilla

    Kuuluuko flunssa mitenkään raskausoireisiin? oon nimittäin ihan aluillani ja on aivan järkyttävä räkätauti meneillään ja tuntuu, ettei loppua näy! Onko tästä haittaa vauvalle? En tiedä mikä tähän auttais, meiltä kaapista löytyy finrexiä mut siinä lukee, että ei suositella raskaana oleville. Mitähän pitäs tehdä... ja tosiaankin kaikista tärkein kysymykseni oli, että eihän tästä voi olla mitään haittaa vauvalle? Kuulostaa ehkä tyhmälle mut eka kertaa olen raskaana enkä vielä tietenkään voi tietää kaikkea ja kaikkeni yritän tehdä että vauveli saa rauhassa kehittyä<3
  2. viimeinen Tuttu foorumilla

    No ei oo tavisflunssasta mitään haittaa vauvalle. Osta Panadol Hottia apteekista, sitä saa juoda raskausaikanakin, on mustaherukan makuisena aika samaa litkua kuin Finrexin. Panadolit muutenkin on sallittuja, ja ylipäänsä parasetamolit. Apteekissa osaavat kyllä neuvoa mitä saa ottaa ja mitä ei. Että äläpä turhaan huolestu [:)].
  3. hellokitty- Tuttu foorumilla

    Okei, hieno homma. Sitä vaan alkaa miettimään kaikenlaista. Toivottavasti on apteekit tänään vielä auki niin käyn ostaa sitä sit :) jospa se sillä helpottais.

Jaa tämä sivu