Elokuu

Tiikerililja

Satasella mukana keskusteluissa
Vuosi on kohta vierähtänyt siitä, kun pakerrettiin synnärillä pienokaisia maailmaan. Aika hiljaiseksi on tosiaan mennyt tämä palsta, mutta tulenpa tänne omalta osaltani elävöittämään keskustelua :)
 

Tiikerililja

Satasella mukana keskusteluissa
Olen ollut itsekin tuolla Facebookin puolella aktiivisempi, siellä kun tuntuvat olevan kaikki muutkin, ja ei muista kirjoitella tänne enää mitään. Mutta nyt minullakin on taas syy roikkua täällä vau.fi:ssä, tuli nimittäin hiljattain plussattua ja laskettu aika on näillä näkymin tuolla ens vuoden maaliskuussa. Tää raskaus on vielä niin alussa, etten oo oikein vielä tajunnukkaan, että on tulossa taas perheenlisäystä :) Toivottavasti pienokainen pysyy kuitenkin matkassa. Ens maanantaina on eka neuvolakäynti. Tankullakin taisi olla masuasukki tuloillaan? Onnea munkin puolesta!

Meillä on ollu kans toistaseksi "helppo" vauva, mitä nyt tämä elo menee kehittymisen myötä entistä haasteellisemmaksi. Neiti haluaisi vain ryömiä ja nousta seisomaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta vasten, onneksi osaa sentään kaatua hyvin pyllylleen ettei tule kuhmuja päähän. Nukkumaan laittaminenkin on mennyt haasteelliseksi, vaikka neiti aiemmin nukahti sänkyynsä itse. Oonkin nyt pitänyt tyttöä sylkyssä siihen asti, että on virta lopuillaan, sitten vasta lasken sänkyyn. Muuten menee vain raivoamiseksi se homma.

Ruoat maistuu kaikkinensa, eipä tyttö oo nirsoillu eväissään. Maito on ainoa haaste, tyttö ei oikein malttaisi juoda sitä, ja äiti saa taistella, että tulee se 5-6 desiä maitoa päivässä täyteen. Nyt ollaan annettu viiliä, sekin korvaa kivasti osan maidosta. Voisin ensi viikolla kokeilla riisipuuroa perusmaitoon tehtynä ja katsoa, aiheuttaako masuvaivoja. Ehdoton lempiruoka on meillä spagetti (bolognese ja vastaava). Osittain syödään purkkiruokia, mutta aina kun mahdollista, erottelen meidän aikuisten ruoista toukalle oman, suolattoman ja vähämausteisen osuutensa.

Eipä tässä tällä hetkellä muuta :) Toivottavasti täällä vielä jotkut jaksaa kirjoitella jatkossa. Jotkut asiat on kuitenkin helpompi sanoa täällä kuin tuolla facessa, missä kirjoitellaan kuiteskin omalla nimellä.

 
Top