Clomifen+ Menopur+Inseminaatio

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Noora, 16 tammi 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Noora Aloittelija

  Hei

  Täällä selittämättömästi lapseton tyvär, jolla miehen kanssa yritystä takana 2,5vuotta. Yksi "luomuna" syntynyt lapsi meillä on neljän vuoden takaa, mutta pikku kakkosta ollaan odoteltu pitkään. Ensi kierrosta kokeillaan julkisella puolella yhdistelmää Clomifen kiertopäivillä 3-7, Menopur 75IU kiertopäivillä 8-9. Sit ultra ja jatkot sen mukaan. Onko täällä ketään kohtalontoveria, joka olisi käynyt nämä hoidot tai menossa hoitoihin? Onko ollut hyviä utlkosia, minkä verran haiittavaikutuksia? Aika skeptisesti lähden yritykseen, kuntilastojen mukaan mahikset ei kauhean hyvät..Mut toivotaan parasta :)
 2. Bandida Tuttu foorumilla

  Moikka,

  Meillä myös selittämätöntä lapsettomuutta, yritystä kohta 2 vuotta. Tuolla yhdistelmällä on tehty pari inssiä, ilman tulosta. Onko teillä miehen puolta tutkittu, inssin onnistumisprosenttihan on nimenomaan miehestä johtuvissa (lievissä) ongelmissa parempi? Ihmeen aikaisin teillä myös menopur, mulla se on annettu kp 12/13 munasolun irroittamiseksi ja heti seuraavana päivänä inssiin. Tsemppiä yrityksiin, toivottavasti teillä on tuloksellisemmat kokemukset inssistä kuin meillä :)
 3. Noora Aloittelija

  Hei

  Tosi myöhässä utlee vastaus, kun jotenkin unohdin koko tämän viestin..
  Mieheltä tutkittu sprema ja se on priima tavaraa. Tuo menopur oli mulla siihen munasolun kasvamisen pukemiseen, sitten pregnyl siihen munasolun irrottamiseen. Ekassa kierrossa follikkeleita tuli tuolla yhdistelmällä 4, joten piti unohtaa koko inssi. Nyt toisessa kierrossa pelkkä clomifen käytössä ja kaks muhkeaa follikkelia kasvoi. Kiertopäivällä 11 tehtiin jo inssi oulussa ja siellä pistettiin toi pregnyl paikan päällä. Pidetään peukkuja että tärppäis teillä ja meillä :)

Jaa tämä sivu