aukiolotutkimuksen jälkeen raskaaksi?

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti valopilkku77, 23 helmi 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. valopilkku77 Uusi käyttäjä

  Hei! Onkohan täällä ketään kuka olisi ollut niin onnekas,että olisi tullut munatorvien aukiolotutkimuksen jälkeen raskaaksi?
 2. Me3 Uusi käyttäjä

  Tosiaan olisi kiva kuulla näistä kokemuksista. Itsellä on tuo tutkimus pian edessä ja lukemani perusteella tutkimuksella saattaisi olla myönteinen vaikutus raskautumiseen.
 3. jaica Tuttu foorumilla

  Eipä ollut apua, virtaus oli hyvä, joten munatorvissa ei ole vikaa.
  Vika löytyy siitä enne ovuloi luonnollisesti kovinkaan usein..
 4. salainensydän Ihastunut foorumiin Huhtikuun äidit 2019

  Nostelen tätä vanhaa ketjua, itsellä oli tässä kierrossa aukkari ja ois mielenkiintoista tietää moniko on plussannut pian aukkarin jälkeen :grin

  Edit: En raskautunut kyseisestä aukkarikierrosta, mutta plussa tuli sitä seuraavasta kierrosta :) 1,5 vuotta siihen menikin ennenkuin eka plussa testiin saatiin :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 15 elo 2018
 5. kuukunen Uusi käyttäjä

  Nostelen tätä myös, kun tuli luettua ennen aukkariin menoa. Tulin myös raskaaksi aukkaria seuraavasta kierrosta. Takana kahden vuoden yritys ilman plussia. Aukkarissa todettiin munatorvien olevan auki ja virtaus oli hyvä, mutta ehkä tutkimuksella jotain vaikutusta oli kuitenkin
 6. Lilli90 Aloittelija

  Miten tää tutkimus siihen sitten pääsääntöisesti auttaisi?
 7. T535 Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019

  Ilmeisesti se voi vähän "puhdistaa" paikkoja, vaikka mitään isompaa tukosta ei olisikaan. Joskus se on niin pienestä kiinni. Minullekim lääkäri sanoi, että aukkarin jälkeen parina seuraavana kuukautena saattaa olla helpompi raskautua, jos mitään muuta vikaa ei ole tiedossa.

  Ei ole siis hoitotoimenpide.
 8. Eleanoora Peruskäyttäjä Syyskuun äidit 2019

  Minä tulin raskaaksi aukkarikierrosta. Oltiin yritetty 1v8kk, toinen kierto jossa oli Letrozol ja pregnyl käytössä. Ei ollut tukoksia ja vuosin verta aika pitkään aukkarin jälkeen. Ajattelin ettei millään voi siitä kierrosta tärpätä vuodon vuoksi, mutta plussa tuli. Tyttö täyttää nyt la 1v :Heartpink
 9. Towanda Rakastunut foorumiin

  Ei ole omakohtaista kokemusta, mutta ystäväni raskautui ko. tutkimuksen jälkeen ja kohta koittaa laskettu aika. :love7
 10. Iffy Peruskäyttäjä Heinäkuun äidit 2019

  Mulle tuo oli perus toimenpide, joka kuului osaksi hoitosuunnitelmaa. Aukiolotutkimus tehtiin mulle kyllä joskus 2v. Sitten ja todettiin, että kaikki kunnossa. Siitä sitten alkoi erilaiset lääkkeiden yms. Testailut.
  Mulle toimi vasta pistoshoidot, joiden avulla saatiin aikaan vihdoin ovulaatio. Nyt plussattu alkuviikosta kolmannesta ovulaatiokierrosta :Heartred
  (Tuota ennen en ole ovuloinut ollenkaan)

  Tuo on hyvä tutkimus etsimään ”vikaa” tai toteamaan munatorvet auki ja sitä kautta täsmentämään just oikeaa hoitosuunnitelmaa :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. APM Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mulle tehtiin marraskuussa aukiolotutkimus ja todettiin, että kaikki on siltä osin kunnossa. Mulla on todettu ovulaatiohäiriö, eli ovulaatiota ei tuu ku satunnaisesti (viime vuonna ei ainakaan viitenä kuukautena). Noooh, kaikki tähdet oli oikeassa asennossa, sillä heti aukiolotutkimuksen jälkeen tärppäs ja nyt toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun asti.

  Eli en tiedä mikä taika tai stressin poisto tms. tuli tuon tutkimuksen jälkeen, mutta raskaana ollaan. :)
 12. nenna❤ Addikti Elomammat 2016 Elomammat 2018

  Mä myös raskauduin heti aukkarin jälkeen, parin vuoden ehkäsemättömyyden jälkeen :)
  Mitään tukoksia tms ei ollut, ja joka muutenkin oli heikoissa ovulaatioissa, mutta silloin osui kaikki tähdet kohdalleen.
 13. MCecilia Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Täällä myös yksi heti aukiolotutkimuksen jälkeen raskautunut :) (poika nyt 2 kk). Mitään tukoksia ei ollut mullakaan ja siis muutenkin oli kaikki mallillaan, yritystä kesti vajaa puoli vuotta.
 14. Pitohui Vieras

  Meidän vauva sai alkunsa aukiolotutkimusta seuraavasta kierrosta. :Heartred Oltiin yritetty 2 vuotta ennen sitä. Meillä edes ei saatu tarkastettua molempia puolia, koska jostain syystä toinen (jonka avonaisuutta ei siis nähty) oli niin kipeä ettei tutkimusta voitu jatkaa. Olen ihan kateellisena lukenut sitä miten useilla tuo tutkimus ei ole sattunut yhtään. Itse koin synnytyksen repeämineen vähemmän kivuliaana kuin aukkarin. Mutta oli vaivan arvoinen... luulen, että jotain sieltä täytyi huuhtoutua pois, koska meillä ei edes tullut tuota helpotusta siitä että oltaisiin saatu tietää asioiden olevan kunnossa.
 15. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Itse raskauduin samasta kierrosta heti aukiolotutkimuksen jälkeen. Taustalla 25kk yrittäminen ja selittämätön lapsettomuus. Neljä kiertoa söin letrozolia, joka oli siis myös tässä kyseisessä kierrossa käytössä. Nyt eletään rv 7+5, toivotaan että vauva saadaan tästä syliin asti.
 16. MCecilia Tuttu foorumilla Tammikuun äidit 2019

  Olen ymmärtänyt, että aukiolotutkimus sattuu (normaali ”ronklimista” lukuun ottamatta) vain niissä tapauksissa, kun johtimissa on tukoksia. Varmasti siis sieltä jotain irronnut jos on ollut todella kivuliasta :) mulla ei tuntunut melkein yhtään, yhden pienen nippaisun ajan muistaakseni ja sitten olikin jo ohi.
 17. Lilli90 Aloittelija

  Kävin ite nyt tällä viikolla aukiolotutkimuksessa. Ei ollut kipeä, muuta ku ihan alussa ja vähän semmosta ns. menkkamaista jomotusta tuli. Joten ei nyt mitään huolestuttavaa kipua. Auki olivat niin komiasti, että lääkäri joutu oikein ihmettelemään et missä se keittosuola liikkuu, mut meni niin hyvin, etti ongelmaa.
 18. VauVe Aloittelija

  Mulla oli tutkimus eilen. Virtaus toimi ja kipeää otti. Mulla vaan toinen tuuba jäljellä. Sairastan endometrioosia ja IVF on edessä ellei nyt sattuisi tärppäämään aukkarin takia nyt tästä kierrosta.
  Illalla peitto heilui ja sen jälkeen niin jäätävä kylki- ja hartiapistos ettei mitään rajaa. Koko päivän oli pistänyt mutta tuo oli tosi kovaa kipua. Meni onneksi nopeasti ohi.

Jaa tämä sivu