alkuraskaus/raskaus väsymys ja lihassärky

Keskustelun 'Raskaana' aloitti basura, 14 kesä 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. basura Tuttu foorumilla

  En nyt löytänyt aihetta suoraan tuolta ja kyselisin että kuinka monella on ollut tälläistä? Että voiko se väsymys olla "henkisen" väsymyksen lisäksi myös fyysistä lihas väsymysta?

  Itsellä ei sillä tavalla ole mitään kamalia oireita kauheasti ollut mutta toissa päivänä poljin 15km pyörällä (normaalistikkin päivisin poljen n.10km työmatkoja ym..) ja eilen oli aivan kauhea väsymys! menin klo 15 töihin ja oli vain 4,5h työpäivä ja sitä ennen tiskasin ja olo oli kuin hakatulla. Lihaksia särki päästä ihan varpaisiin asti enkä tahtonut pysyä hereillä ollenkaan. Tänäänkin vielä väsyttää kamalasti ja särkyä on enää lonkissa, selässä ja hartioissa. Myös alavatsaa nippailee välillä (mihinhän asti sekin on normaalia?) Myös semmoinen viittä vaille oksennus olo on aaltoilevasti, mutta siitä en nyt niin huolissaan ole. Myös maha on vähän sekaisin..

  No muuthan nyt taitaa olla ihan normaaleja oireita mutta tuo lihassärky oli aivan kamalaa..ihan kuin olisi hirveä kuume/flunssa ja lihaksia kolottaa ja jomottaa. Voiko se olla raskaus oire vai olenko kenties tulossa kipeäksi? Muuten ei ole kyllä yhtään kipeä olo. välillä tulee semmoisia lihas kipu aaltoja johonkin lihakseen.. Olo oli eilen kyllä kertakaikkiaan upea..eikä tänäänkän kyllä hurraata huudella..
 2. Dark91 Vieras

  mulla ainakin näin jälkeenpäin mietittynä ihan raskauden alkuun oli kun oli ympäristöpäivä ja siivottiin, nous kauhia lämpö ja paleli, olo oli ku hakatulla monta päivää sen jälkeen. En tiiä johtuuko jostain muusta mut itsellä veikkaukset kovasti just raskauden piikkiin. Ja alavatsan nippailu, semmosta pikkusta, ei tunnu hälyttävältä, koska ei satu liikaa eikä liian usein... Jos oot saanu plussaa ja nippailee, ei varmaan kuitenkaan kannata epäröidä käydä lääkärissä tai soittaa neuvolaan tms =)
 3. basura Tuttu foorumilla

  joo neuvolassa käyty ja alkuraskaudenultrassakin jo muutamia vko sitten, muttakun lähinnä ihmettelen että nämä oireet alkaa vasta nyt..että eikö näitä olisi pitänyt olla ihan alussa eikä enää niin paljoa näillä viikoilla..? melkein rv 11 pääsee ilman oireen oiretta ja nyt sitten jysähtää kaikki kerralla ja vähän ekstra olojakin..huah. 
 4. Pääskynen Tuttu foorumilla

  Mulla väsymys ainakin iski vasta joskus 7.-8. viikoilla. Sitten ei paljon sängystä noustukaan ja muutkin oireet iski päälle hurjana. Olinkin melkeen koko ekan kolmanneksen pääasiassa saikulla kun mistään ei vaan tullut mitään. Monestihan nuo oireet iskeekin päälle vasta just noille viikoilla kun hormonit alkaa jo olla korkeella. Mulla kävi vielä niin tyhmästi, että ehtivät helpottaa hetkeksi ja tulivat takaisin [&:] Käsittääkseni nuo flunssamaiset oireet kuten lihassärky on myös ihan normia. Mulla tulee pakarat ihan älyttömän helposti kipeeks ja huom siis, seisomisesta ja tavallisesta arkipäivän kävelystä! Ei siis vaadita kuntosalitreeniä, mikä mukavasti nostaa peppukivun potenssiin kymmenen [;)]

  Mutta se väsymys... Onneksi se on jo melkosesti helpottanut. Se oli jotain jäätävää. Ois voinu vaan nukkua ja nukkua. Välillä vähän yökkäilemässä ja sitten takas unille.
 5. basura Tuttu foorumilla

  no hyvä että näin, kiitos tiedosta pääskynen! Perinteisesti taas googlesta katsoin niin ekana antaa vaihtoehdoksi toksoplasmainfektiota...perinteinen "katso googlesta ja vähintään joudut sairaala hoitoon"  [;)] Kyllä tänään on ollut jo VAIN ääretöntä väsymystä ja selkäsärkyä..veikkaisin että lihakset sitten otti itseensä tuosta pyöräilystä..jos vaikka huomenna testaisi uudestaan tuleeko sama reaktio seuraavana päivänä kun on tässä näitä ihania vapaapäiviä niin saa rauhassa tutkia oloja..[:)]
 6. mirkeli Vieras

  Kyllä mullakin on outoja oireita ollut, esim palelen kokajan ja lihakset on väsyneet. Välillä kyllä treenaan salilla mutta se on erilaista kipua lihaksissa. Väsyttää jatkuvasti ja heikko olo..onneksi saan olla vaan kotona kasvattamassa masua. [:)]

Jaa tämä sivu