+35 ekan odottajat

Lulu

Puuhakas puhuja
Lokakuunmammat 2015
On jännää seurata sun tilannetta kun meillä oli vissiin sama laskettu aika ja olen melko varma itsellänikin että ellei olisi käynnistetty nin vauva olisi tullut yhtä myöhään kun sulla.
 

lumileopardi

Puuhakas puhuja
Lokakuunmammat 2015
Täällä laitettu synnytys käyntiin tai yritetty :D ekat cytotecit meni 1030, eikä tapahtunut mitään. Toiset nyt klo 15 ja ooooteeeeeelllaaaannn...
 

Lulu

Puuhakas puhuja
Lokakuunmammat 2015
Mulle aloitettiin oksitosiinillä ja sen jälkeen cytotekillä mutta vasta kun puhkaistiin kalvot niin lähti supistukset kunnolla käyntiin. Hyvä kuitenkin että kypsytellään rauhassa paikkoja ennen kun puhkaistaan jotta vauva kiinnittyisi hyvin. Malttia on tosiaan valttia. :)
 

pikky myy99

Silmät suurina ihmettelijä
Moi...
Empäs ole pitkään aikaan seurannut tai kirjoitellut tänne. Mut meidän pikku kirppu syntyi syyskuun alussa, pari viikkoa ennen laskettua aikaa. Poika oli kovin pieni 42 cm ja pikkusen yli kaksi kiloo. Nyt hän on jo kohta kolme kuukautta vanha ja paljon on kasvanut. :happy:
 

Lulu

Puuhakas puhuja
Lokakuunmammat 2015
Meidän poika on tänään 7 viikkoinen ja on ollut 3 yötä/päivää koliikkia. Toivottavasti menisi ohi. Sydän särkee kun toinen huutaa kivuihinsa, eikä voi tehdä juuri mitään.
 
Top