uppunen
Vauhtiin päässyt keskustelija
Laitoin sitten salaattiin fetajuustoa, joka on tehty Tanskassa. Lehmänmaito vaan luki selosteessa, eli varmasti paströimatonta??
Tajusin sen liian myöhään. Tosin söin sitä samaa 3kk sitten pikkujouluissa kun raskaus oli ihan aluillaan.. Nyt vaan on sitten kauhea huoli.. söin sitä eilen ja tänään aamulla. Onko mitään tietoa, miten "nopeasti" se listeria sitten iskee, jos iskee? Pelottaa, koska tässä nyt on näitä suru uutisia ollut tänään ihan tarpeeksi...
Tajusin sen liian myöhään. Tosin söin sitä samaa 3kk sitten pikkujouluissa kun raskaus oli ihan aluillaan.. Nyt vaan on sitten kauhea huoli.. söin sitä eilen ja tänään aamulla. Onko mitään tietoa, miten "nopeasti" se listeria sitten iskee, jos iskee? Pelottaa, koska tässä nyt on näitä suru uutisia ollut tänään ihan tarpeeksi...