Uudestaan raskaana

Madie, kiitti! Oikein olet katsonut. ;D 
14.7.13 on näillä näkymin laskettu aika. Ollaan kyllä shokissa että tää tapahtui näin äkkiä, ekasta kierrosta kun päätettiin että yritetään vielä yhtä. Mutta sitten on paketti kasassa <3 Toivotaan vaan että heinäkuulle päästään. 
Kiva kuulla muutenkin sinun kuulumisia, vielä kaipaisin ainakin Eemin kuulumisia kun ei ole mitään kuulunut. :/ 
 
Onnittelut Hempalle plussasta! Vauvan nimi on jo päätetty, se oli selvillä jo ennen positiivista raskaustestiä.

Mulla alkaa vauvakuume iskeä, kun kuulin pari viikkoa sitten, että meidän tytöt saavat serkun keväällä. Mäkin haluan sellaisen juuri syntyneen pienen tuhisijan itselleni. Vauvat kun kasvavat niin nopeasti. Meidän kolmeviikkoinenkin on jo vaikka kuinka iso toisaalta kuopuksen synnytyksestä jäi niin hyvät muistot ja fiilikset, että kolmas synnytys olisi ihan kamala kuitenkin. Eli pitäiskö suosiolla lopettaa tähän?

 
Hempalle onnittelut plussasta :-) toivottavasti kaikki menee hyvin :-) hatun nosto myös täältä sulle että kaikki lapset näin putkeen. itekkin ehdottomasti haluan lisää lapsia ja mies onkin ainakin vielä yhteen lapseen myös halukas, mutta vasta joskus 5 vuoden päästä. meille kuuluu hyvä. Aika menee hirmu nopsaan Eevert tulee lauantaina 3kk jo :-) kovasti on kasvanut ja oppinut uusia taitoja. kova poika on hymyileen ja nauraakkin jo yrittää ja juttuakin lentää nii hirmusti :-) kädetkin on löydetty tällä viikolla. Jasperilla uhma aika hyvässä vaiheessa mutta onneks uhma tulee niin sanotusti kohtauksina ettei ole koko ajan päällä. mustasukkaisuutta ei ole vieläkään oikein mitään ihmeempiä tullut muutakun väsyneenä vauva isille ja jasper äitille :-) eli kaikin puolin hyvää kuuluu. Hyvää Joulua ja UuttaVuotta kaikille.
 
Ultrasta terveisiä. :) 



Siinä meidän vauveli istuskelee, kasvot alaspäin. :) Ja käsi "kriittisten" paikkojen edessä. ;D 
Pituutta oli 6,4cm joten laskettua aikaa muutettiin aikaisemmasta ja on nyt virallisesti 19.7.13. Nyt siis viikkoja 12+4. 
Niskaturvotusta oli 1,1mm joten sekin normaali. Myös muut tarvittavat jutut saatiin esille, nenäluu näkyi hienosti, aivoissa perhoskuvio tuli esille, vatsalaukku ja palleankaari näkyi. Sydänääniäkin kuunneltiin tovi ja katseltiin vauvaa 4d:nä. :) 
Nyt voi rauhallisin mielin  jatkaa odotusta. :)

Onnea kaikille muille vauvan saaneille. :) 
 
Takaisin
Top