Parhaat suklaat

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Mitkä on teidän suosikkisuklaita? :hungry: Pidättekö enemmän maito-, valko- vai tummasta suklaasta.

Omia suosikkejani on Fazerin hasselpähkinäsuklaalevy, geisha ja Kalevin mustikkavalkosuklaa, jota ei ole aikoihin löytynyt kaupoista. Tänään löysin Pandalta vastaavan näköisen levyn, maistaa en ole ehtinyt. Yleensä pidän eniten maitosuklaasta (tuo mustikkasuklaa poikkeuksena). Suklaapatukoista on Twix, Daim ja Dubbel nougat suosikkejani. Ylipäätään pidän melkein enemmän nougatista kuin varsinaisesta suklaasta.
 
Rakastan suklaata. Eniten pidän maitosuklaasta, mutta myös tumma, - ja valkosuklaa kelpaavat. Omia lemppareita suklaalevyistä, - ja patukoista on mm. Fazerin Lontoonrae/kokonainen hasselpähkinä/vaalea maitosuklaa, Fazerina, Geisha, Dumle, Mars, Pätkis, Tupla, Tofferina, Crunchy caramel&nougat, Juliat.. :joyful:
 
Fazerin mariannesuklaalevy on parasta mitää maa päällänsä kantaa. Voin kevyesti syödä kokonaisen levyn hetkessä jos en tietoisesti rajoita syömistä. :woot:
Toinen lemppari on toffifee, jos sitä suklaaksi edes voi kutsua koska siinä on niin paljon muutakin mukana.
Patukoista lemppareita on Milky Way ja tupla. :joyful:
 
Suklaa on nyt lähes kokonaan pannassa, koska laihdutus edessä. Tekee ihan älyttömästi mieli, kun näitä lukee.. :bag:
Lähes kaikki vegaaninen suklaa kyllä maistuu, enemmin vaaleampi kuin tumma. Mahdoton eritellä, kun niin suuri suklaaholisti olen.. Toffeetäytteinen suklaa on ehkä parasta ikinä, sellainen ällömakea:hungry: Voin syödä suklaata isoja määriä, eikä edes ällötä.:shy:
 
Tumma suklaa on herkkua! Tykkään eniten 70% kaakaota sisältävistä ohuista levyistä, ainakin Fazerilla on ja sillä jollain Lidlissä myytävällä merkillä. Valkosuklaasta en pidä lainkaan enkä maitosuklaastakaan, ellei sinä ole joukossa jotakin (esim. pähkinää tai vaikkapa lontoonraetta) jolloin voin ottaa pari palasta. Mielestäni valko- ja maitosuklaat on niin äklömakeita sellaisenaan, etten vain kykene :wtf: Patukoista ja/tai kohvehdeista olen tykännyt fazermintistä, dacaposta, geishasta, after eightistä...
 
Itsekin pidän tummasta tai tumman ja valkoisen suklaan yhdistelmästä. Vakavasti pähkinäallergisena pitää kuitenkin aina varoa kaikkia suklaita, eli jos jossain on suklaata ilman tuoteselosteita, jätän syömättä. Sama koskee myös leivoksia.

”Paras” tilanne oli nuorena Air Francen koneessa, kun kysyin lentoemännältä, onko ruuassa pähkinää. Nuorehko lentoemäntä kysyi, että enkö pidä pähkinöistä…
 
Takaisin
Top