Kantorepun tiukkuus

  • Ketjun aloittaja Hippule
  • Aloituspäivämäärä
H

Hippule

Vieras
Heippa
Onko täällä kantorepun käyttäjiä?:anyone Me ostimme manducan repun, mutta en ole vielä uskaltanut kuin kerran sovittaa. Kuinka tiukalle reppu pitää laittaa, kun kai vauvan pitää olla napakasti, mutta mistä sitten tietää ettei ole liian tiukalla?:confused004
 
Meillä juurikin manduca ja reppu saa olla silleen napakasti, ettei selkä väsy, mutta liian tiukka ei saa olla, ettei kantaja puristu. Mulla välillä ollut liian löysällä ja ainoa haitta oli, että selkä väsyi. Vauva ei sieltä kuitenkaan tipu oli miten oli. :)

Vauva ei myöskään voi puristua, vaan sä huomaat että reppu ei vaan mene kunnolla kiinni jos on liian tiukalla, eikä vauva mahdu sinne niin että sun on hyvä olla.

Se säätö selviää oikeaksi vasta, kun vauva on siellä kyydissä.

Jos on vähän isompi lapsi, niin siinä on vetoketju selässä, jonka avaamalla saa lisää pituutta reppuun ja myös unihuppu on piilotettu yläreunaan vetoketjulla.

Meidän 1.v 6kk taapero rakastaa manducan reppua.
 
Kantoreppu tai kantoliina saa tuntua samalle kuin tiukka paita. Jos on liian kireällä, alkaa painaa kantajaa ja silloin on hyvä vähän löysätä. Napakka saa kuitenkin olla, ettei lapsi pääse lysähtämään liian syvälle kantovälineen uumeniin.
 
Meillä ei ole kokemusta Manducasta, koska meidän kantoreppu on Stokken, jossa on lapselle kolme eri kokoa.
Itse kyllä huomasin, jos reppu meni liian tiukalle tai lapsi jotenkin huonoon asentoon. Lapsi kun oli vielä alkuun ikäisekseen pieni. Tällä hetkellä mies kantaa meidän 1v2kk ikäistä, kun oma selkä ei enää kestä 10kg lisäpainoa :)
 
Takaisin
Top