Mitä teet imettäessäsi?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Vauva nukkuu tissillä, mitä äiti tekee?

Täällä selaan tätä foorumia samalla kun imetän (parhaillaankin!) Nettiä tulee muutenkin selattua puhelimella imettäessä. Tai sitten luen e-kirjaa. Jos esikoinen on kotona saatan lukea hänelle.
 
Olen pyrkinyt tissi suussa nukkuvan kantamaan nopeasti omaan sänkyyn, mutta sitä nukahtamista odotellessa on yleensä tullut puhelinta selailtua tai tv katseltua/luettua isommalle kirjaa.
Isomman vauvan kanssa sitten yleensä vain makkarissa pötkötelty ilman muita ärsykkeitä kun ollut vauvoilla välillä vaikea keskittyä syömiseen ja pää pyörinyt ties minne.
 
Yleensä puhelin kädessä. Some/foorumi/uutiset, mutta enimmäkseen e-kirjat. Harvoin katselen telkkaria, vaikka päällä oliskin.
 
Seuraan esikoisen leikkejä, selaan puhelinta tai katson telkkaria samalla. Joskus tosin vain makaan tai istun silmät kiinni.
 
Pienen vauvan kanssa pystyi tehdä vaikka mitä imettäessä, laittaa isommille vaikka aamupalaa tai auttaa pukemaan. Isomman lapsen kanssa ei niin kevyesti enää :grin, tai ainakin otettava jalalle tukea jostain alle ettei kantava käsi repeä. Helpointa toki istua vaikka foorumia selaamaan.
 
Päiväaikaan selailin nettiä/facea/uutisia/foorumeita tai pelasin kännykkäpelejä, yöaikaankin taisin kännykkä kourassa olla kun poika heräsi tissille :bag:
 
Ihan vastasyntyneen kanssa olin sohvalla ja vahtasin netflixiä. Myöhemmin kun vauvaa ei jaksanut enää käsivarrella pelkästään pitää, niin pelasin CandyCrushia, BubbleWitchiä ja selasin FB:tä, uutisia ym.
 
Takaisin
Top