Miten vauva sai alkunsa?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Ei mennä nyt graafisiin yksityiskohtiin – kaikki me varmasti tiedämme suunnilleen, miten lapset yleensä saavat alkunsa. :grin Mutta ehdittekö yrittää lasta kauan vai saiko hän alkunsa nopeasti? Seurailitko ovulaatiota? Kävittekö lapsettomuushoidoissa? Vai alkoiko raskaus kenties yllätyksenä?

Täältä löytyy tietoa siitä, milloin kannattaa harrastaa seksiä mikäli vauva on haaveissa. Onko artikkelissa sinulle tuttuja asioita yritysajalta?
 
Lapsi sai alkunsa toisesta yrityskierrosta. Oli vähän yllätys, että tärppäsi ja näinkin nopeasti. Tikutin ovistesteillä koko viime kierron yrittäen saada ovista kiinni mutta tuloksetta. Niimpä oli yllätys, kun raskaustesti näytti positiivista.
 
Raskaus sai alkunsa ihan ekassa kierrossa. Oltiin päätetty tjottailla ja yritettiin ottaa asia rennosti. Olen onnekas kun kroppa (vielä tässä iässä) toimii enkä aiemman km jälkeen pitänyt tätä todellakaan itsestäänselvyytenä.
 
Raskaus oli toivottu ja sai alkunsa ensimmäisestä ovulaatiosta heinäkuisen keskenmenon jälkeen. Kroppa siis kokenut kovia tänä vuonna, mutta toivon mukaan nyt menee loppuun asti :happy: Ovulaatiotestejä käytin, vaikka ovulaatiokipujakin on ollut esikoisen synnytyksen jälkeen.
 
Meillä vähän erilainen tie :hilarious:

Yritys aloitettiin heinäkuussa 2019, raskaaksi tulin marraskuussa, mutta raskaus päättyi keskenmenoon tammikuun - 20 alussa. Tästä yk 9 tärppäsi tämä kyytiläinen eli ensimmäiseksi raskaudeksi ei ollut meillä yk 1 juttu eikä nopea tie varsinkaan kun matkaan mahtui mun sairastuminen, mutta ei se mitään. :)
Nyt händyt ristissä, että tällä kertaa parempi onni :smiley-angelic001 Eihän tähän mennyt kun yhteensä yli vuosi ja se oli kovaa työtä :smiley-ashamed004
 
Ehkäisy lopetettiin 11/ 2018. Kierto käynnistyi kunnolla keväällä 2019. Ovulaatioinduktioita tehtiin useampi ja alkuvuodesta kaksi inseminaatiota. Kesällä päästiin IVF jonoon ja luomuplussa tuli syyskuun alussa. Oltiin jo täysin valmistuneita IVF-hoitoihin mutta elämä onneksi yllätti :Heartred
 
Esikoisen ollessa vajaan vuoden, jätettiin pillerit pois. Kuukautiseni eivät olleet edes alkaneet uudestaan synnytyksen jäljiltä, joten odotukset eivät olleet korkealla. Siitä meni pari kuukautta, jonka aikana imetyskerrat vähenivät kertaan tai pariin päivässä, kun vihdoin ensimmäiset merkit kierron paluusta näyttäytyivät! Ja kuten esikoisenkin kohdalla, heti toisesta yrityskierrosta tärppäsi :Heartred
 
Takana 1,5-vuotinen lapsettomuushoito kolmine inseminaatioineen ja yksine IVF-hoitoineen, kunnes lähdettiin ICSIllä vielä yrittämään. Yksi tuoresiirto, josta kemiallinen ja tästä ainoasta pakkaseen saadusta nyt PLUSSA :thumleft. Toivottavasti nyt pysyisi matkassa mukana.
 
Takana 1,5-vuotinen lapsettomuushoito kolmine inseminaatioineen ja yksine IVF-hoitoineen, kunnes lähdettiin ICSIllä vielä yrittämään. Yksi tuoresiirto, josta kemiallinen ja tästä ainoasta pakkaseen saadusta nyt PLUSSA :thumleft. Toivottavasti nyt pysyisi matkassa mukana.

Tervetuloa! Täällä myös hoitotaustainen raskaus :) toinen PAS johti plussaan, yritystaivalta jo yli 4v.
 
Meillä raskaus sai alkunsa niin helposti, että vähän hävettää. Oltiin jonkin aikaa jo puhuttu mahdollisesta toisesta lapsesta ja heinä-elokuussa jätettiin ehkäisy pois. Ja niin vain ensimmäisestä mahdollisesta kierrosta alkoi tämä raskaus.
 
Meillä raskaus sai vähän turhankin helposti alkunsa, oli siis kondomi käytössä. Meillä oli suunnitelmissa kyllä keväämmällä alkaa yrittää uutta raskautta, niin ihan ilolla otettiin tää raskaus vastaan, vaikka kieltämättä ensireaktio molemmilla oli 'voi helvetti'. Esikoinen tärppäsi pari vuotta sitten ensimmäisestä kierrosta.
 
Hyvä vaan jos helpolla tärppää! :joyful: Monia stooreja tähän maailmaan mahtuu :)
 
Elokuussa menkkojen jälkee ukko tuumas että ei jaksa hakea kortsua. tuumasin että iteppä tiedät mitä voi käydä. annettii mennä... no sitte tuumattii että jos tästä kuusta ei tärppää nii haen pillerit. no sehä napsahti vaikka pari viikkoakin oltiin peittoa heiluttamatta.
ton vajaa 3v muksyn tekemiseen meni vuosi, että siksi ei odotettu että näi helpolla kävisi.
 
Meillä oli noin 3 kk yritystä, ajatusta herätetty alkuvuodesta alkaen. Hieman ovulaatiota tuli viimeisessä kierrossa seurattua, mutta en saanut sitä tikutettua kuitenkaan :D
 
Muokattu viimeksi:
Täälläkin tabletti hoito oli oviksia vahvistamassa apuna ollut useamman kuukauden kun 2 vuoden yrittämisen jälkeen ei mitään tapahtunut, mutta sitten tärppäsi :love7
 
Meillä on miehen kanssa jo pitkä yhteinen taival takana, mutta monesta syystä vasta ihan viime vuosina on aika ollut ajankohtainen jälkikasvulle. Käytännössä piti alkaa hommiin, että ei olisi sitten liian myöhäistä (minulla on ikää jo 34 v.).

Mies on meillä se, joka on puhunut jälkikasvusta ja lapsitoiveistaan, minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta. Vasta viime vuonna aloin kypsyä ajatukselle, että olisin valmis vauvaan. Käytännössä on kuitenkin annettu lapselle lupa tulla jo muutama vuosi aiemmin, mutta vältelty ovulaatioaikoja. Olen viimeksi syönyt pillereitä ehkä v. 2011 tai 2012.

Kesällä aloitettiin tähtäämään ovulaatioihin, ihan vaan kuukautiskiertoa seuraamalla. Oisko ollut kolmas kierto, kun plussasin.
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top