Äitiyspakkaus

Mitkä on teistä pakkauksen ihanimmat tuotteet? Musta toi collegehaalari on aivan ihana :Heartred Esikoisen -16 pakkauksessa ei vastaavaa ollut. Samoin viltti on kiva lisä!
 
Jaa nyt vasta huomasin että toimitusvaikeuksien vuoksi harsot on jätetty pois vuoden 2019 pakkauksesta? Mitä ihmettä?
 
Joo niissä harsoissa havaittiin jotain hajuhaittaa ja poistettiin pakkauksesta. Eivät sitten saaneet mitään tilalle, jostain kumman syystä.
 
Makuupussissa on ihana kuosi.
Ja tykkään tosta jääkarhu bodysta.
Lisäks oon aina tykännyt noista kirjoista:)
 
Oli pakko käydä tänään vilkaisemassa äitiyspakkauksen sisältöä ja ihan lemppariksi nousi makuupussin kuosi! Ihania vaatteita muutenkin ja taidetaan ottaa kolmannellekin, vaikkei ehkä olisi tarvetta kaikelle sille tavaralle.
 
Voi vitsit huomenna pääsis tilailee pakkausta jos siihen päädytään.. En yhtään tiiä! Tarvitaanko me sitä? Ei ehkä.. mutta olishan se kiva molemmille oma pakkaus :rolleyes:
 
Esikoisen pakkauksesta on ihan kaikki vielä tallessa joten ei oikeesti tarvittais sitä mut jotenkin haluaisin kuitenkin. En tiiä mitä sillä rahalla ostaisi sitten jos sen ottaa. Täytyy miettiä vielä.
 
Eli melko varmasti tulee tämän vuoden pakkaus eli -19.. ainakin näin meni neidin pakkauksen kanssa, sillä ensinhän ne jaetaan pois ne edellisen vuoden. :) Olette varmaan jo porisseetkin asiasta. :D
 
Eli melko varmasti tulee tämän vuoden pakkaus eli -19.. ainakin näin meni neidin pakkauksen kanssa, sillä ensinhän ne jaetaan pois ne edellisen vuoden. :) Olette varmaan jo porisseetkin asiasta. :D
Pitäisi tulla -19 pakkaus, kun uutta aletaan jakamaan yleensä joskus huhtikuun aikoihin ja hakemus täytyy tehdä kuitenkin viimeistään 2kk ennen laskettua aikaa.
 
Tuo vauvan eriaikainen konkretisoituminen vanhemmille on kyllä jännä, vaikkakin ihan järkeenkäypää. Itse hykerrellyt pienen salaisuuden kanssa jo kaikki nämä kuukaudet ja tunnustellut kaikkea omassa kehossa. Mies selkeästi täälläkin pääsemässä asiaan sisälle vasta nyt, kun voi pitää kättä kasvavan mahan päällä ja todeta, että oho, kun vauva muljauttelee vatsassa.
 
Jos jotain kiinnostaa tämän hetken aikataulut, niin
laitoin hakemuksen sisään asiointipalvelussa 1.11.19.
8.11.19 pakkaus oli myönnetty ja tänään se on haettavissa K-Marketista.:):Heartred
Ihanaa.:love7
Voisin kanssa kertoa, että laitoin äitiyspakkaushakemuksen iltamyöhään 13.11. ja 14.11. se oli jo myönnetty. Tänään tuli viesti, että saa noutaa eli ei mennyt viikkoakaan koko prosessissa! :)
 
Takaisin
Top