Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Vielä en ole antanut itselleni lupaa villintyä vauvahankintoihin :angelic: ehkä nyt pikkuhiljaa kun nt-ultra on takana.

Babyboxin poimin mukaan kun käytiin tuttvapariskunnalle hakemassa babyshowerlahja. Paketista löytyi vauvalle tuttipullo, tutti, ensilusikka ja vaippanäytteitä. Lisäksi oli pikkuhousunsuojia ja viaplay kahdeksi kuukaudeksi. Ihan kiva sisältö mun mielestä.

Lisäksi vinkkinä, että tuolla Vantaan variston lastentarvikkeessa on tällä hetkellä jonkinlaiset remonttialennukset eli aletuotteita olisi ollut aika reippaasti kun vain olisi ollut aikaa tutkia.
 
Babybox olikin hyvä vinkki.. Täytyneekin hommata jos sen toisellekin saa. Mitäs muita näitä näytteitä yms. olikaan..?
 
Nyt on kaks hankintaa tehty eli ekat hankinnat. Ultran jälkeen ostin valkosen bodyn aika pienessä koossa ja messuilta ostin viikonloppuna metsolan ruosteen värisen neule ”bodyn” joka käy syksyllä.
Tavallaan hankinta vauvalle (oisin myös itelle ostanu :D) on semmonen ihana pöllön mallinen diffuuseri. Se levittää huoneilmaan rauhottavaa öljyä ja äänivaihtoehtoina on vesisade, linnunlaulu, aallot ja kehtolaulu. :Heartred eri värisiä yövaloja löytyy siitä myös :)
 
Täälläkin on nyt päästy vauvahankintojen makuun :grin Yritän tosin minimoida kulutusta ylipäätään ja myös vauvaan liittyen, mutta en voinut vastustaa kiusausta katsella vähän vauvanvaatteita samalla kun tilasin itselle äitiysvaatteita Emmyn nettikirppikseltä. Tilasinkin sitten jo sen verran vaatetta, että nyt pitää hetki himmailla ennen kuin tiedetään, mitä kaikkea saadaan lähipiiriltä :smiley-ashamed004 En myöskään kaikista noista vaatteista tiedä, tuleeko niille käyttöä koon / säiden puolesta...
 
Miehen vanhemmat olivat käyneet ostoksilla ja yllättivät meidät vauvanvaatteilla, luulen että joutuivat hillitsemään itseään etteivät koko kauppaa tyhjentäneet :woot:
Ihana oli yllätys!
 
Löysin eilen Manducon kantorepun, kuolalappuja, bodeja sekä läjän lakanoita, tyynyliinoja, pussilakanoita kirppikseltä.
Alkaa tuota tavaraa kertyä hiljalleen..
 
Babybox olikin hyvä vinkki.. Täytyneekin hommata jos sen toisellekin saa. Mitäs muita näitä näytteitä yms. olikaan..?

Löysin äkkiseltään muutaman
- babybox
- muumi-vaippapaketti
- libero-laukku
- vau-kirja (+pk 6,90€)
+ kaikki tutustumispaketit kirjakerhoista / Disney-kerhot ym..


Täytin babyboxin tilauslomakkeen, mutta en vielä lähettänyt kun pysähdyin lukemaan ehtoja.
Ilmaisia lounaita ei olekaan, ja tuossa tilauksen yhteydessä kun samalla täytyy antaa lupa tietojen jakoon yhteistyökumppaneille (Lastentarvike, Liberokerho, Procter & Gamble - Pampers ja Sandviks AS) ja liittyä samalla Liberokerhoon ja hyväksyä suoramarkkinointi puhelimeen ja sähköpostiin. :smiley-angry026

En pidä lainkaan ko. ehdoista ja mahdollisesta spämmäämisestä tai siitä, että tiedot annetaan kolmansille osapuolille joten jään pohtimaan onko paketti sen väärti, vaikka ilmaiset näytteet, tuttipullo ja tutti toki kiinnostaa.. :jimlad:
 
Kappi, minulla tökkäsi ihan samaan ehtojen lukuun ja koen yksityisyyden noita ilmaiskamoja tärkeämmäksi. Ilmaisia lounaita ei tosiaan ole :bored:

Mihin te olette laittaneet säilöön noita isompia hankintoja jo tässä vaiheessa? Meillä beben huone on syntymään saakka muussa käytössä ja varastoon en haluaisi viedä. Siksi ollaan suunniteltu isojen hankintojen ajankohdaksi loppuraskautta, vaikka olisi ihan hyvä näitäkin hoitaa hyvissä ajoin.
 
Meillä on vaunut ihan vaan niissä omissa pahvilaatikoissaan vierashuoneen eli tulevan vauvan huoneen seinustalla. Ei vain ole tilaa säilyttää muutoinkaan ja en halua niitä pitää avattuna keräämässä pölyä ja koirankarvoja :grin

Kavereilta saatuja vaatteita/leluja olen saanut vierashuoneen vaatekaappiin hyvin säilöön.
 
Ja tarkoitus olisi hommata esim turvakaukalo, pinnis ym tilaa vievä vasta ensi vuoden puolella.
 
Tekstiileitä ja muuta pienempää härpäkettä olen säilönyt kannellisiin muovilaatikoihin odottamaan käyttöä. Niitä pitäisikin hommata lisää, kun tavaraa alkaa kertymään.

Meillä varastossa isommat odottamassa. Osa odottaa entisen omistajan varastoissa, (kavereita) ja haetaan keväämmällä.
 
Meillä on kyllä tilaa hankkia kaikki hyvissä ajoin, mutta remontin vuoksi tavaraa pyöritellään vielä moneen kertaan, joten en halua hankkia varsinkaan isompia juttuja ennen kuin tilanne sen suhteen rauhoittuu. Vaatteet ym. pikkujutut mahtuu kyllä vauvan tulevaan huoneeseen. Paitsi en tiedä millaisen setin kanssa miehen sisko on tulossa ensi viikonloppuna :smiley-ashamed004 Heiltä saadaan mm. vaunut. Noh, meiltä (2 aikuista rintamamiestalossa) löytyy kaikelle kyllä helpommin paikka kuin heiltä (4 hengen perhe rivarikolmiossa), joten helpotetaan heidän elämää.

Tuon remontin vuoksi ei ole kyllä aikaa tai energiaakaan miettiä hankintoja ennen kuin keväämmällä, joten lähinnä pikkusälää meille taitaa kertyä ennen sitä. Sitten keväällä onkin jo toivottavasti paikka kaikelle tarvittavalle :happy:
 
Eilen black friday alella tilasin itkuhälyttimen, sähkösen rintapumpun, unipesän, altatyhjennettävän ammeen, hoitoalustan ja lämpöpussin jo seuraavalle talvelle :hilarious: mutta oli kyllä alet kohdillaan noissa tuotteissa ja sain ne mitä olin halunnutkin tuosta kaupasta tilata :gen014
 
Ostin ekat legginssit vauvalle ❤ Jonkin verran vaatteita pitää vielä ostaa, mutta muuten melkein kaikki onkin esikoisen jäljiltä valmiina.
 
Takaisin
Top