Heinäkuun uusien käyttäjien aktiivisuushaaste

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Heinäkuun ajan on käynnissä aktiivisuushaaste erikseen uusille ja vanhemmille käyttäjille. Tähän uusien käyttäjien haasteeseen voi osallistua kaikki 24.6. ja sen jälkeen rekisteröityneet. Koko tämä kuu on siis aikaa rekisteröityä ja osallistua. :happy: Tavoitteeseen päässeiden kilpailijoiden kesken arvotaan Vaukirjan kirjapaketti, joka sisältää kirjat Nalle Puh ja hunajapuu, Esko ja Ella: kadonnut ämpäri, Ensimmäiset sanani ja Kymmenen pientä kilpikonnaa sekä Nalle Puh sanakortit.

Kuinka osallistua:
  • Vain 24.6. tai sen jälkeen rekisteröityneet käyttäjät voivat osallistua tähän haasteeseen (aiemmin rekisteröityneille vähemmän aktiivisille on oma haasteensa täällä). Jos et ole vielä rekisteröitynyt voit tehdä sen täällä.
  • Osallistuaksesi sinun tulee ilmoittautua kilpailuun tässä ketjussa. En valitettavasti pysty näkemään helposti kaikkia, jotka ovat rekisteröityneet kesäkuun viimeisellä viikolla tai tässä kuussa, joten vain kilpailuun ilmoittautuneet voivat osallistua.
  • Kirjoita tämän kuun aikana vähintään 30 viestiä. Ihan kaikki viestit lasketaan. Myös Pelejä ja ajanvietettä -osastolle, kuukausiryhmiin, kuukausiryhmien leikkinurkkiin ja salaisiin ryhmiin kirjoitetut. Peli- ja leikkiosastoille kirjoitettujen viestien tulee kuitenkin liittyä ketjun aiheeseen.
  • Voit seurata omaa viestimäärääsi näin:
  1. Mene hakuun sivun ylälaidasta "Etsi foorumilta" linkistä.
  2. Laita "viestin kirjoittaja" kohtaan oma nimimerkkisi.
  3. Aseta "Uudempi kuin" kohtaan päivämääräksi 1.7. niin saat kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit.
  4. Klikkaa "Etsi" alhaalta.
  5. Nyt näet kaikki tässä kuussa kirjoittamasi viestit. Selaa sivun alalaitaan, näet viestien alla niiden lukumäärän.
  • Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.
  • Palkinto lähtetetään vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
Kysyttävää? Kysy rohkeasti! :)

Voittaja arvotaan ilmoittautuneista, tavoitteeseen päässeistä käyttäjistä random.org generaattorin avulla. Palkinnon tarjoaa Vaukirja.fi.

Tervetuloa foorumille ja onnea kilpailuun! :happy:

IMG-20190701-WA0008.jpg
 
Muokattu viimeksi:
päätimme paljastaa palkinnon yllätyksenä pitämisen sijaan. :) Palkinto sisältää kirjat Nalle Puh ja hunajapuu, Esko ja Ella: kadonnut ämpäri, Ensimmäiset sanani ja Kymmenen pientä kilpikonnaa sekä Nalle Puh sanakortit. Paketti sisältää kiinnostavaa sisältöä niin pienelle kuin vähän isommallekin lapselle. :)

IMG-20190701-WA0011.jpg
 
Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa foorumille. Mahtavaa että liityitte mukaan! :) Toivottavasti viihdytte täällä jatkossakin. Arpaonni suosi käyttäjää Shooky90. Onnea! :happy: Otan piakkoin yhteyttä yksityisviestillä.
 
Takaisin
Top