Kuinka kauan olitte olleet yhdessä ennen lasta?

Seurustelemaan alettiin 2001 ja sit kymmenen vuoden päästä 2011 mentiin naimisiin. Esikoiselle annettiin lupa 2012 keväällä ja elokuussa tuli plussa. Esikoinen syntyi 2013 huhtikuussa kun meille sinä vuonna tuli täyteen 12 vuotta yhdessä. :)
 
1,5v yhdessä kun lapselle lupa tulla, vähä reilu 2v yhdessä kun esikoinen syntyi. Tokan jälkeen naimisiin. Ens keväänä tulee 10 v yhdessä ja toivon mukaan syntyy myös viides muksu:)
 
Alettiin seurustelee -09 ja naimisiin mentiin -11. Siitä noin vuoden päästä annettiin lapselle lupa tulla ja esikoinen syntyikin jo 2013. Herttinen sentäs! Mähän oon tuntenu ton miehen jo 10v! :Heartred:happy:
 
Yhdessä oltiin oltu yli 3,5v ennenku esikoinen syntyi. Lupa vauvalle annettiin jo 9kk seurustelun jälkeen, mutta hyvää saatiin odottaa tovi :Heartred
 
2,5v yhdessä oloa takana siinä kohtaa, kun tulin raskaaksi.
 
Me oltiin oltu miehen kanssa reilu kuusi vuotta yhdessä ja kolme vuotta naimisissa, kun esikoinen syntyi. :)
 
Esikoinen syntyi kun oltiin oltu yhdessä 12v.
Sitä ennen neljän vuoden aikana tutkimuksia, pientä buustausta raskautumiseen clomeilla ja kohtukuolema.
 
Ohhoh, ilmeisesti oltiin melko nopeita liikkeissä.. Ollaan molemmat täysillä eläjiä, tiedostamme elämän rajallisuuden. Oltiin oltu yhdessä 5,5 kuukautta, kun ekasta yrityksestä tärppäsi, 3kk oltiin silloin asuttu yhdessä ja tunnettu alta vuoden ajan. Ei ollut ehkäisyä, jonka olisi voinut pois jättää. En millään uskonut, että ekasta ovulaatiosta raskaudun. Haluttiin kumpikin samaa, joten ei jääty odottamaan. Välillämme on erittäin suurta vetovoimaa ollut heti alusta lähtien. Jalat vaan lähti totaalisesti alta.

Ajatus kypsyi nopeasti. Siitä ei tullut ongelmaa, eli ei ollut painostusta tai mitään negatiivista ajatusta sitten lopulta. Molemmille tuli ajatus, että tahdotaan alkuvuoden lapsi. Kerroin miehelle, että nyt on otolliset ajat lähellä ja ei pidetty vapaapäiviä ja sattumalta oli vielä toukokuu :rolleyes: Miesystäväni mieli muuttui siis nopeastikin lastenteon suhteen. Vielä ennen seurusteluamme hän ei halunnut omia lapsia saati parisuhdettakaan, niin ainakin sanoi esim illanvietoissa. Se johtui pitkälti edellisistä, vaikeista suhteista, petetyksi tulemisesta ja hankalista eroista. Halusin kuitenkin kovasti hänen omakseen, vaikka tiesin itse haluavani lapsen/lapsia.

Itselleni se ratkaiseva tekijä lasten tahtomisen suhteen oli edellisestä eroaminen, joka johtui siitä, että en voinut odottaa häntä vuosikausia. Hänelle opiskelu ja ura merkitsivät enemmän ja ymmärrän sen hyvin. Ei vaan satuttu lopulta olemaan samassa tilanteessa, joten oli parempi jatkaa erillään. Tajusin, että en voi vain odottaa ja elää aina muiden mielen mukaan ja lykätä elämääni vuosien ajan. Ei sitä halua ainaiseksi kakkoseksi jäädä, jos itseään yhtään arvostaa. En kuitenkaan enää kaksikymppinen ollut, joten nyt jos koskaan en halunnut vuosien vain vierivän ohi huomatakseni, että haaveiden toteutus ei enää onnistu. Hyvää aikaa ei ehkä koskaan olisi tullut.

Rakkauden hedelmämme on nyt 14 + 4 :Heartred
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top