Mukavat lastentapahtumat -vinkkiketju!

Hanna

Näppärä viestien naputtelija
Vinkkaa tähän Suomessa järjestettävä mukava lastentapahtuma, jota suosittelet! Kenties muutkin innostuvat lähtemään :)

Jos tiedät tapahtumasta jotain, avaa muutamalla sanalla tai laita vaikka linkki tapahtuman verkkosivuille!
 
LASTEN TAIDEFESTIVAALI HIPPALOT
2.-5.8.2018 Verkatehdas, Hämeenlinna

Erittäin kiva tapahtuma, sopii sekä vauvoille, taaperoille että leikki-ikäisille lapsille. Paljon työpajoja, helppo tulla autolla tai julkisilla, rento meno.

https://hippalot.fi/
 
Ei nyt ihan lastentapahtuma, mutta Turussa on parhaillaan keskiaikamarkkinat ja tänään siellä pyörähtäessä huomasin että onhan siellä lapsetkin huomioitu. :) Keskiaikainen karuselli ainakin löytyi. Ajattelin itse viikonloppuna viedä pojan tutustumaan keskiaikaan. :wink
 
Ensi sunnuntaina 3.3. pääsee Turku Energian kustantamana ilmaiseksi uimaan Impivaaraan, Kaarinan uimahalliin ja Ulpukkaan (Raisio). :) Tarjolla myös aarteenetsintää ja kasvomaalausta lapsille. Olennaisin lienee tässä, mutta tuolla Turku Energian tiedotus asiasta.
 
Pongasin mainoksen pyöräilytapahtumasta, joka järjestetään 11.5. Kupittaalla (Turku). Markkinoivat sitä koko perheen tapahtumana, mutta veikkaisin että parhaiten siellä on ohjelmaa jo pyörän selässä oleville lapsille. Lisätietoa täällä.
 
Syyslomalla (17.10.-20.10.) on ainakin Turussa lapsille tekemistä. :)

Kupittaan seikkailupuistossa on Graalin ritarit syyslomatapahtuma joka sisältää ainakin maksuttoman seikkailuradan.

Monet museot tarjoavat myös lapsille sopivaa ohjelmaa, osa ilmaiseksi, osa maksullisia. Mm. Kuralan kylämäessä on maksuton tapahtuma to-pe. :)

Koko tarjonta nähtävillä Turun kaupungin tapahtumakalenterissa.
 
Takaisin
Top